“Skuffelse”
Anmeldelse av That's Amore

That's Amore
Vurdert som nr. 21 av 151 Restauranter i Drammen
Anmeldt 26. april 2024

Lørdag ettermiddag var vi klar for å prøve dette pizza stedet. Mange ledige plasser men vi fikk såvidt et bord med plass for fire fram til kl 18. To av oss ville dele en pizza og ble opplyst at dette koster 75 kroner ekstra! Hvaforno ? Har aldri opplevd dette før. Ble beskrevet at det er fordi det er ekstra oppvask. Da pizzaen kom var den ikke delt så vi fikk levert en saks på en liten tallerken. Har smakt bedre pizza. Knivene var sløve. Opplevelsen sto ikke til forventningene. Første og siste gang her.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Curious24031495552
Dario De Simone, Eier på That's Amore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 7. mai 2024

Hei og takk for du tok deg tid til å skrive en tilbakemelding til oss.
Det var trist å høre at besøk var ikke vellykket, men la oss forklare deg litt vår syns punkt:
Fredag og lørdag er de dagene vi har mest besøk og derfor er det vanskelig å få bord hvis ikke man har reservert bord.
Synes du at det er rart at vi ta betalt for å dele pizza??? Ville du spørre en frisør å betale 1 klipp til 2 personer? eller betale du 1 billet når 2 personer reiser med tog eller med buss? Vi forventer at til hver kunde som sitter hos oss skal det være en rett. Har dere ikke så sulten så har vi " ta med hjem" og dere kan dele pizza selv til hvormange stykk og personer dere vil. Vi driver en servering sted for bussinies og ikke før hobby, vi gjør det på en seriøs måte og utgiftene er mange tror meg. Vis du vil gi oss en ny mulighet vil vi være glad å ha deg/dere som kunde.

Anmeldt 7. april 2024

Skulle smake på pizzaen. Ikke dp veldig sultne, så en på deling. 75 kr ekstra pga oppvaska!! Vi gikk, kommer nok ikke tilbake.

Dato for besøk: april 2024
Takk, Else Marit M
Dario De Simone, Eier på That's Amore, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. april 2024

Hei Else, jeg skal også svare deg på denne andre portalen.
Jeg merker at du har vært treg med å kommentere.
Jeg forstår ærlig talt ikke hatet ditt, vi har regler og vi har bestemt oss for å ta betalt for å dele pizzaen.
Vi er en restaurant/pizzeria og ikke en kafé, for oss er dette en jobb ikke en hobby, hvis du ikke er veldig sulten er det mer passende steder som serverer små porsjoner eller vi har take away-tjeneste.(du kan bestille så mye som du vil og del på så mange porsjoner du vil).
Å jobbe i restaurantsektoren betyr å yte god service, men kundene må også respektere de som jobber. Jeg tror aldri du har vært villig til å jobbe for halve lønnen din. Hvis 2 personer sitter ved bordet og bruker 2 glass, 2 servietter, 2 sett med bestikk og blir servert ved bordet av en kelner, forventer vi at de spiser til 2 personer og ikke til 1 person. kan du forstå det?
Vi forstår at du ikke lenger vil være vår kunde, men vi håper at du fortsatt kan ha en fantastisk dag.

Anmeldt 22. februar 2024 via mobile enheter

Supergod Italiensk pizza og meget god service av hyggelige oppmerksomme servitører🤩
Masse gode alternativer på menyen
Restauranten var koselig med lun atmosfære
Anbefales på det sterkeste!!

Dato for besøk: februar 2024
Takk, UllaE67
Anmeldt 19. februar 2024

Fantastisk god mat! Autentisk italiensk! God atmosfære. Alltid suveren service!
Beste italienske pizza i Drammen😍

Dato for besøk: januar 2024
Takk, Escape41246911963
Anmeldt 17. desember 2023 via mobile enheter

God pizza men ignorant eier med lite servicevennlig innstilling gjør at totalopplevelsen blir såpass dårlig at det ikke helt frister med nytt besøk

Dato for besøk: desember 2023
Takk, alfwilhelmh

Reisende som så på That's Amore, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i That's Amore? Del dine erfaringer!