“TOPPERS”
Anmeldelse av Alpenhaus Drammen

Alpenhaus Drammen
Vurdert som nr. 1 av 149 Restauranter i Drammen
Anmeldt 25. januar 2024

Et helt fantastisk sted. Må bare oppleves! Betjeningen ser deg og følger med på at du har det du skal til en hver tid. Altid blide og hyggelige.

Takk, NorthStar65396029940

Anmeldt 24. januar 2024

Veldig koselig sted med deilig mat :-) Eneste jeg kan kommentere er at rettene er så store at jeg klarer ikke å spise opp ;-) Hadde en nydelig Schnizel Cordon Bleu. Om dere kunne ha lagd stor og liten porsjon hadde det vært perfekt. (Med tanke på matsvinn :-) )

Takk, 281unnid
Anmeldt 24. januar 2024

Dette er meget bra, God mat fantastisk atmosfære god service maten og drikke kom hurtig. Dette er vel hvert et besøk. Flott plass.❤️👍

Dato for besøk: november 2023
Takk, ohb185
Anmeldt 22. januar 2024

En god opplevelse! God mat, store porsjoner, god service, vi følte oss veldig godt oppvarta. Vi var litt skeptiske på starten, vi hadde bestilt bord en god stund i forveien, men da vi kom hadde vi fått et litt stusselig sidebord med barkrakker. Men de fant et annet bord til oss etter at vi pushet litt, og alt etter det var bare fryd og gammen.

1  Takk, Vanjoshka
Anmeldt 13. januar 2024

Hyggelig betjening og atmosfære. Særdeles god mat til en akseptabel pris! Venner vi inviterte var meget positivt overrasket.

Takk, HansPetterG2

Reisende som så på Alpenhaus Drammen, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Alpenhaus Drammen? Del dine erfaringer!