Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Min favoritt i Drammen”
Anmeldelse av Ypsilon Bar

Ypsilon Bar
Vurdert som nr. 12 av 103 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 11 - USD 25
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. januar 2019 via mobile enheter

Flott beliggenhet ved Ypsilon og elva, Herlige rekeslott, koselig stemning og med behagelig og lite snobbete service. Fint sted å vise frem for gjester i Drammen.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 744ingvildh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (119)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 119 anmeldelser

Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Bra og varm kaffe servert av hyggelige folk. Gode kaffekaker, og menyen ser liten og fin ut. Hit skal jeg definitivt inn og spise dersom jeg skal ha noe enkelt og godt. Rene toaletter.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, josruud
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. desember 2018

Hyggelig lunsjsted så og si på elvebredden. Spesialiteten er ukas lunsjmeny med valg på tre smørbrød og en suppe. Fantastisk rause og rustikke smørbrød, enten på godt surdeigsbrød eller rugbrød. Nesten så man føler seg hensatt til Danmark, med høy kvalitet og delikate smaker.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Henning I
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Vi spiste på Ypsilon to ganger de siste ukene og det jeg først trodde var et unntakstilfelle, ble dessverre bekreftet på nytt. Vi (to voksne og et barn) stakk innom tidlig ettermiddag, caféen hadde flere ledige bord - dessverre tok det likevel 20 minutter før vi fikk drikke. I det man begynte å drikke den varme kaffen, kom suppa. Kaffen måtte vente, og ble etter hvert kald mens man spiste selve maten.

Maten for de store var heldigvis mye bedre enn forrige gang, men treåringen kunne dessverre ikke spise sin grillet toast med ost. Årsaken? Vanvittige harde skorper som selv vi voksne sleit med å spise. Jeg forstår at det ikke er en typisk barnerestaurant, men når man først har to alternativer på barnemenyen, så bør rettene være barnevennlige.

Dessverre var Ypsilon Bar mye bedre før.
Hilsen en som har pleid å spise der regelmessig.

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, ElenaSJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2018

Nydelig beliggenhet helt nederst på hjørnet, mot elven. Gode uteplasser.

Bra sted for en kaffe/øl/brus/lunch. Litt enkel meny (litt lite utvalg), om jeg skal påpeke noe. Ingen fiskeretter?

Hadde en kyllingsalat som var frisk og fin.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Leon_Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Ypsilon Bar, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Ypsilon Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din