“Koselig sted men dårlig matt & kundebehandling”
Anmeldelse av Ypsilon Bar - STENGT

Ypsilon Bar
Anmeldt 21. juli 2020

Ingen som som bryr seg om gjestene.... gjestene må innom baren for å bestille og hente drink , 2 av eieres om jobber der går som hodeløse høns og later som om dem gjør noe, en av dem også lager mat ...... Cæsarsalaten vi bestilte var av den dårligste jeg har smakt i mitt liv, ingen spurte hvorfor vi spiste den ikke når vi ba om betaling og talerkenen var nesten urørt. Laaaaangskokt kylling som smakte dritt ( man bruker grillet kylling på cæsarsalat).

1  Takk, EdiPZZ

Anmeldt 28. juni 2020

Drammens lille perle med god mat og hyggelige ansatte. Alltid fantastisk service, et godt vinkart og byens bryggeri i krana. Elsker å nyte et glass vin her og se elva som går rett utenfor. God stemning, rustikk interiør og behagelige toner på musikken. Har også koselige intimkonserter som er verdt å få med seg.

Takk, Barolo1972
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

Dro innom da det virket hyggelig her. Bestilte irish coffee etter å ha fått anvist bord, men fikk aldri det vi hadde bestilt. Dro etter 1/2 time.

Takk, Kennethkv
Anmeldt 9. mars 2020 via mobile enheter

Koselig sted med perfekt beliggenhet ved Ypsilon. Svært koselig sted å sitte og slappe av med en øl og se utover elva/brua. Intimkonsertene som arrangeres er svært koselige.

Dato for besøk: februar 2020
3  Takk, MetteNorway76
Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Vi benyttet oss av Spis for 100 tilbudet som var rekesmørbrød. Enkelt, men veldig godt med godt brød, masse reker, egg og aioli. Fin beliggenhet ved elven på Union og et lite men fint lokale. Imøtekommende og hyggelig betjening. Anbefales.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, RuneF991