Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Altfor dyr mat og drikke, men flott utsikt”

Spiralen Cafe & Restaurant
Vurdert som nr. 77 av 103 Restauranter i Drammen
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020 via mobile enheter

At en vaffel koster kr 58,- og en 0,5 liter brus ca det samme, det er rett og slett for dyrt. Når prisen på vaffel heller ikke står noe synlig sted antar man jo at den er mer normal enn som så. Stor vaffel da, kunne nesten delt den på to.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, kjartanm2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (36)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 36 anmeldelser

Anmeldt 4. februar 2018

Turen opp er glimrende, skituren innover i marka er glimrende, og da er det synd at maten er middels, så kanskje like godt å spise nede i byen

Dato for besøk: januar 2018
Takk, einarvika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. november 2017 via mobile enheter

Vi spiste kjempegod mat mens vi gledet oss over den fantastiske utsikten. Anbefales på det varmeste.

Dato for besøk: november 2017
Takk, Mona D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. oktober 2017 via mobile enheter

En herlig atmosfære i et hyggelig lokale, møter meg på Spiralen på en rolig høstsøndag. Et særpreget arkitekttegnet lokale fra 1961, innredet med nydelige lysekroner, hyggelige møbler og en intim og kul bar møter meg. Lokalet dufter av nystekte vafler og vanlig traktekaffe, fyr på peisen og lun jazz. Utenfor er det vakre furutrær og et flott utsyn over Drammen, bak et det vakre skogsstier og flotte turmuligheter. Et skikkelig koselig sted på en søndag, uansett vær, for en kaffe og en skikkelig god vaffel. Stedet brukes også mye til lukkede selskap og arrangement. Jeg har fått den beste lutefisk der!

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, Birgit L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. oktober 2017

Vi spiste god mat, personalet var hyggelige og servicen upåklagelig. Atmosfæren er i tillegg unik.
Vi har også vært der til lunch
Og vi synes vi fikk mye igjen for pengene begge ganger

Dato for besøk: oktober 2017
Takk, tgaarde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Spiralen Cafe & Restaurant, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Spiralen Cafe & Restaurant? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din