Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“gir ikke gratis kaffe til legenden stian”
Anmeldelse av Peppes Pizza- Drammen

Peppes Pizza- Drammen
Vurdert som nr. 74 av 104 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 20 - USD 35
Beskrivelse: Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter. Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Uformell atmosfære, hyggelige omgivelser og en variert og fristende meny er grunnsteiner i Peppes. I tillegg til våre tradisjonelle og udødelige bestselgere, lanserer vi hvert år nye og spennende produkter. Peppes Pizza er den største pizzarestaurantkjeden i Skandinavia med over 2.500 ansatte. Vi er representert fra Hammerfest i nord til Kristiansand i sør.
Anmeldt 26. september 2020

det var dårlig å ikke få gratis kaffe, og det var ingen der så de kunne alikavell gjordt det ass, jaja

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, jorgenf241
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (65)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 65 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020

Der røk peppes nok en gang på en smell GARBESS. Det står at jeg må skrive 100 "characters" minimum her FYF

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, onkelbyll
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. september 2020 via mobile enheter

Tørr og kjedelig mat, lang ventetid og relativt dyrt for den lille maten vi bestilte. Helt ok service.

Dato for besøk: september 2020
Takk, StigEmil
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2020 via mobile enheter

Utrolig lang ventetid på pizza og dårlig service på tross av lite besøk. Ingen rydding og vask av bord. Grei pizza, men lite fyll.

Dato for besøk: august 2020
2  Takk, Positiv99
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

God mat! Dårlig service. Måtte vente lenge før man fikk kontakt med personalet, selv om det var relativt få gjester.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 823anem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Peppes Pizza- Drammen, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Peppes Pizza- Drammen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din