Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig øl i sola”

Lauritz Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 70 av 108 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Vi har byens beste utvalg av øl på fat og har alt fra Belgisk Weisbeer til Irsk Stout. Hos oss kan du også få deg en rekke smakfulle retter og snacks. Vi tilbyr en hyggelig og stemningfull atmosfære og bra musikk fra de siste 30 år. I ukedagene har vi et voksent klientell, mens fredag og lørdag kveld domineres av yngre mennesker.
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Vi har byens beste utvalg av øl på fat og har alt fra Belgisk Weisbeer til Irsk Stout. Hos oss kan du også få deg en rekke smakfulle retter og snacks. Vi tilbyr en hyggelig og stemningfull atmosfære og bra musikk fra de siste 30 år. I ukedagene har vi et voksent klientell, mens fredag og lørdag kveld domineres av yngre mennesker.
Anmeldt 11. september 2021

I vforbindelse med Drammensdagene var behovet for å sitte ned i ro og mak nødvendig. God uteplass ogf trivlig med kliv på torget.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (33)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 33 anmeldelser

Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Meget dårlig service, det tok 1 Time+ før vi fikk våres drikke i tillegg fikk vi ikke det vi bestilte.tok heller ikke kontanter

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Glenn Thomas W
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. oktober 2020

Var en gjeng på 10 stk,som la igjen masse kroner,eier kommer bort og ber oss gå,vi har fulle glass med øl,for han får besøk av sine personlige venner,og de vil ha akkurat det bordet.

Dato for besøk: mai 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, LiseA207
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2020

Kanon hyggelig plass i Drammen. Sentralt og ikke minst SUPER SERVICE (Vi ble servert av en fra Stavanger) servitøren her var kanon hyggelig og kjapp. Rene og fine toaletter og ryddig og fint ellers,
ANBEFALES dersom dere er i Drammen

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
2  Takk, EINAR INGE L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. september 2018

Med beliggenhet midt på torvet i Drammen er det veldig sentralt. Fine lokaler og serviceinnstilt betjening. Greit utvalg av det meste. Uteserveringen er fin sentralt på Bragernes torg en varm sommerdag.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
Takk, RuneF991
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Lauritz Restaurant og Bar, så også på

 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Lauritz Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.