“SOMMEREN 2022”

Lauritz Restaurant og Bar
Vurdert som nr. 62 av 149 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Vi har byens beste utvalg av øl på fat og har alt fra Belgisk Weisbeer til Irsk Stout. Hos oss kan du også få deg en rekke smakfulle retter og snacks. Vi tilbyr en hyggelig og stemningfull atmosfære og bra musikk fra de siste 30 år. I ukedagene har vi et voksent klientell, mens fredag og lørdag kveld domineres av yngre mennesker.
Anmeldt 9. august 2022

Vi stakk innom her igjen. Kjekk plass i Drammen og sitte og se på livet, veldig god service ok priser, rent og ryddig.

Takk, EINAR INGE L

Anmeldt 11. september 2021

I vforbindelse med Drammensdagene var behovet for å sitte ned i ro og mak nødvendig. God uteplass ogf trivlig med kliv på torget.

Dato for besøk: august 2021
Takk, 272gunnarh
Anmeldt 17. juli 2021 via mobile enheter

Meget dårlig service, det tok 1 Time+ før vi fikk våres drikke i tillegg fikk vi ikke det vi bestilte.tok heller ikke kontanter

Dato for besøk: juli 2021
Takk, Glenn Thomas W
Anmeldt 12. oktober 2020

Var en gjeng på 10 stk,som la igjen masse kroner,eier kommer bort og ber oss gå,vi har fulle glass med øl,for han får besøk av sine personlige venner,og de vil ha akkurat det bordet.

Dato for besøk: mai 2020
Takk, LiseA207
Anmeldt 2. september 2020

Kanon hyggelig plass i Drammen. Sentralt og ikke minst SUPER SERVICE (Vi ble servert av en fra Stavanger) servitøren her var kanon hyggelig og kjapp. Rene og fine toaletter og ryddig og fint ellers,
ANBEFALES dersom dere er i Drammen

2  Takk, EINAR INGE L

Reisende som så på Lauritz Restaurant og Bar, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Lauritz Restaurant og Bar? Del dine erfaringer!