“Variabelt”

Vertshuset Oscar & Stallen
Vurdert som nr. 5 av 152 Restauranter i Drammen
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Beskrivelse: Byen beste biffrestaurant med et uformelt og koselig miljø.
Anmeldt 25. juli 2020

Litt undelig er "brødskive med hakka tomtat"(Bruchetta) koster omtrent det samme som en Mørebradbiff, som for øvrig var meget bra. Likeledes en Biffsnadder som også var fin. Lirr stusselig salat til, salatblader og noen få biter slangeagurk. Ikke akkurat oppfinsom salat.
Det verste var imidlertid pommes frites,en, den var så salt at den ikke var til å spise.
Kommenterte dette og fikk tilbud om ny, hvilket vi takket nei til.
Ingen beklagelse, inget plaster på "såret", sånn var det visst bare.

Takk, Tor Jarle H

Anmeldt 19. juli 2020

Dette stedet levde opp til forventningene. Undertegnede spiste oksemedaljong med rattatouille og rødvinssaus samt fløtegratinerte poteter. Dette var et sammensatt måltid med veldig gode smaker. Nydelig. De andre spiste burger og stallmesterbiff med bakt potet. (kunne vært litt mer fyll i den bakte poteten). Alle gikk herfra mett og veldig fornøyd.

1  Takk, annmargaret_2019
Anmeldt 17. juli 2020 via mobile enheter

Jeg var her med familien å kjøpte oss hver sin biffrett,jeg bestilte stallmesterbiff og dei 3 andre diverse biffmenyer, alt fra medium minus til well done.
Vi fikk alle rettene samtidig med tilbehøret vi skulle ha og alt var stekt som det skulle og alle var fornøyde
En god plass for deg som ønsker stekt biff 👍🍻🤩

4  Takk, 36torb
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Dette er en av de bedre restaurantopplevelsene jeg har hatt! En akkurat passe stor meny som både har «dagens» og en fast à la carte. For meg som hadde med barn passet det bra at det i tillegg til en egen barnemeny tilbys å tilberede barneporsjon av alle andre retter til halv pris. Maten så delikat ut og smakte enda bedre. Minstemann valgte blåskjell og selv gikk jeg for stallmesterbiffen. Den var perfekt stekt. I og med at poden ikke klarte alle blåskjellene fikk jeg smakt på dem også, og de var nydelig dampet i en smakfull kraft. En hyggelig servitør ga oss flott service gjennom hele måltidet. Jeg kunne skrevet mye mer, men avslutter med å anbefale alle å besøke denne restauranten!

3  Takk, andersk484
Anmeldt 13. juli 2020 via mobile enheter

Vi var to personer.
Spiste forrett. Salaten hadde jordsmak. Men ellers ok.
Hovedrett. En nydelig biff og en god ørret.
Dessert var rabarbra med is og sjokolademousse. Meget godt.
Vi tok to øl og to glass rødvin ( husets )
Kom totalt på ca 1600kr
Så prisen her er høy i forhold til kvalitet.

1  Takk, Michael H

Reisende som så på Vertshuset Oscar & Stallen, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Vertshuset Oscar & Stallen? Del dine erfaringer!