“Nydelig mat hyggelig personale.”

Vertshuset Oscar & Stallen
Vurdert som nr. 5 av 149 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Byen beste biffrestaurant med et uformelt og koselig miljø.
Anmeldt 19. november 2023

Nydelig mat hyggelig service de som jobber der er altid blide. Verdt å ta tur innom.. Chateaubriand skuffer aldri beste biff retten du kan smake i Drammen.

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Ilyas T

Anmeldt 13. september 2023

Vi var en vennegjeng på 5 stykker som hadde fått servert noe dårlig mat et annet sted i Drammen, så prøvde vi lykken på Oscars og Stallen rimelig sent på døgnet så var ikke sikkert kjøkkenet var åpnet. Vi ankom og spurte om vi kunne spise noe kjøtt, kokken slang seg rundt etter stengetid for å kunne servere oss noe mat, selvom kjøkkenet var stengt. Biffen var i verdensklasse som alltid, top anmeldese fra oss, vi kommer igjen :)

Dato for besøk: september 2023
Takk, Benjamin B
Anmeldt 4. september 2023

En koselig plass, med veldig god mat.
Servicegraden er topp - ypperlig og personlig service!!

Vertshuset Oscar & Stallen passer like godt til familiemiddager/selskaper som til forretningsmiddager :-)

Absolutt å anbefale!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Trek11598159182
Anmeldt 24. august 2023

Stemning i særklasse. Uformell å nedpå omgivelser. Med meget god service.
Biffen så mør at du egentlig ikke trengte kniv.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Tommy H
Anmeldt 12. august 2023

Fikk servert dagens middag Biff mørbrad m peppersaus og grønnsaker pomfrits.. Jeg var skeptisk men Biffen overgikk både ytrefilet og Indrefilet... Kjøttet var meget smakfullt møtt og godt en ha ha opplevelse Personalet var spon on hele veien en fantastisk kveld... Kommer igjen 👍😀

Dato for besøk: august 2023
Takk, SveinH246

Reisende som så på Vertshuset Oscar & Stallen, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Vertshuset Oscar & Stallen? Del dine erfaringer!