Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Kjærestetur

Dro hitt med typen, bra med skapplass i fellesgarderobene og de andre. Dusjene vare rene og pene... les mer

Anmeldt 26. august 2018
KristineThoresen
,
Drammen, Norge
via mobile enheter
Gode fasiliteter for trening.

Drammensbadet er du flott badeanlegg som er relativt nytt. Anlegget byr på 50m basseng, sklier... les mer

Anmeldt 19. april 2018
tombZ5370WQ
via mobile enheter
Les alle 86 anmeldelsene
  
Anmeldelser (86)
Filtrer anmeldelser
86 resultater
Vurdering fra reisende
27
41
15
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
27
41
15
3
0
Se hva reisende sier:
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 86 anmeldelser
Anmeldt 26. august 2018 via mobile enheter

Dro hitt med typen, bra med skapplass i fellesgarderobene og de andre. Dusjene vare rene og pene, samt var opplevelsen vært det

Dato for opplevelse: juni 2018
1  Takk, KristineThoresen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. juni 2018 via mobile enheter

For en familie er det altfor dyrt å dra her jevnlig. Kunne de laget et system for at man kanskje kunne være der bare noen timer og måtte betale mer om man ville være der hele dagen?

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Sara3039
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. april 2018 via mobile enheter

Drammensbadet er du flott badeanlegg som er relativt nytt. Anlegget byr på 50m basseng, sklier bølgebasseng, badstuer samt varmt basseng. Det er også en egen velværeavdeling samt et lite treningssenter som har alt man behøver for å gjennomføre ulike former for styrke og kondisjonstrening. Treningssenteret har også du utvalg av fellestrenings timer av ulike typer. Forholdsvis kostbart med enkeltbillett, men mye mer gunstig med medlemskap. Det selges også mat, men det er desverre få sunne alternativ.

Dato for opplevelse: april 2018
Takk, tombZ5370WQ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. mars 2018

Flere boblebad og sklier. Godt egnet for barnefamilier.

Bølgene i bølgebassenget kunne kommet oftere og det burde vannet vært varmere.
+ for skifterom for familie.

Dato for opplevelse: mars 2018
1  Takk, Arnfinn G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. oktober 2017 via mobile enheter

Jeg er regelmessig på drammensbadet med mine 2 små barn i helgene. Er jo ofte disse dagene det er mest folk her. Synes det er dårlig renhold hver gang i området mellom dusjen og garderobene. Er ofte veldig vått her og masse hår og støv/lo på gulvet. Er fryktelig udelikat. Her må de bli flinkere til å renholde oftere. Maten de serverer i cafeen er også dårlig. Opplevde sist jeg bestilte en pommes frites at det var en kladd med støv og hår i maten, dvs at maten mest sannsynlig har havnet på gulvet og tatt opp igjen. Kommer aldri til å kjøpe noe der noensinne.

Dato for opplevelse: oktober 2017
2  Takk, Trine K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser