Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Artig attraksjon

Denne rundturen var verdt å få med seg. Spiralformet tunell opp til et vakkert utkikkspunkt over... les mer

Anmeldt 1 uke siden
SAnita73
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Utrolig fint

Fantastisk tursted på både sommer og vinterstid. Flott utsikt og gode muligheter for parkering i... les mer

Anmeldt 13. mai 2021
BjornIsak
,
Gullaug, Norge
via mobile enheter
Les alle 261 anmeldelsene
  
Anmeldelser (261)
Filtrer anmeldelser
261 resultater
Vurdering fra reisende
144
98
16
3
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
144
98
16
3
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1520 av 261 anmeldelser
Anmeldt 24. oktober 2018 via mobile enheter

Mange muligheter til å gå turer her. Mange kriker og kroker. Det er også en resturant på toppen der som er dyr og fin! Kan være meget med folk der. Parkering betales før tunnelen - 30kr for dagen!

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, Q7297LQsaras
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig mange fine turmuligheter både sommer og vinter. Cafeen har veldig gode vafler så det er en god avslutning for turen.

Dato for opplevelse: oktober 2018
Takk, OliverR120
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2018

Etter mange runder i spiral, mer enn 2000 grader rundt, ender man på toppen med strålende utsikt over byen med fjord og land omkring, og en grei restaurant. Var det på en varm sommerdag med thailandske venner. De ble imponerte og glad vi kjørte bil og ikke gikk.
Vel verdt en tur, men ikke lang reise i ens ærend.

Dato for opplevelse: august 2018
Takk, 272gunnarh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. september 2018

Morro å kjøre de 10-12 svingene opp til toppen og nyte utsikten over Drammen og omegn! Spiraltrollet var en hyppig gjest i mange hjem på 60-tallet rundt på Østlandet. Nå har jeg kjørt gjennom det også!

Dato for opplevelse: juni 2018
Takk, Ragnar Georg S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. august 2018 via mobile enheter

Fantastisk opplevelse - nydelig natur. Restauranten var ikke åpen (kl.11.00). Dårlig lys i tunnelen.

Dato for opplevelse: august 2018
2  Takk, Odleif
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser