Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk atmosfære,mat/drikke og service!”
Anmeldelse av Anchas'bodega

Anchas'bodega
Vurdert som nr. 2 av 103 Restauranter i Drammen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018

Vi dro hit en lørdagskveld for å feire bursdagsfeiring på 10 stykker.Lurt å bestille bord i god tid. Kult konsept med at man kan sitte i baren å spise, om det ikke er plass på bord. Minner meg veldig om San Sebastian med den lange,smale restauranten. De har veganske, vegetarianske og allergi vennlige retter. De er også flinke til å tilpasse seg hvis det trengs. Super service, raske servitører som kan masse om vin og maten de serverer. Anbefaler å be servitøren sette sammen litt tapas. Det var helt supert for oss:)
Veldig god stemning på fredag og lørdags kvelder. Et perfekt sted hvis du ønsker gode drinker og hyggelig lun stemning!
Kanskje ikke helt for en barnefamilie, men perfekt for venner og par! :)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OliviaO1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (423)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

8589 av 423 anmeldelser

Anmeldt 16. oktober 2018

Var på besøk i Drammen og skulle spise med familie. Koselig restaurant/ med Tapas ,mange gode retter /kombinasjoner av rettene. Det vi bestilte var godt og velsmakende. Vi var der for lunsj og satte ute ,trivelig personale , hyggelig lokale inne med god atmosfære . Ta gjerne turen tilbake !

Dato for besøk: august 2018
Takk, stig56
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har spist tapas her 3-4 ganger, jeg er veldig fornøyd med maten :) masse god mat, ganske bra priser. Supergod service og god stemning i helgene. Jeg ville spesielt anbefalt kyllingsalaten, kjøttbollene, Brezaola-Carpaccio med physalissalsa, og Pepperballs Paprika fylt kremost.

Dato for besøk: august 2016
Takk, charlottelarsen90
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018 via mobile enheter

Gutta på tur ut en fredag. Alle begynte med noen få tapasretter før Bodegaburger. Alt var kjempegodt. Rødvinen også.

Full kontroll på hva som er glutenfritt. Godt merket meny. Glutenfritt brød til god aioli. Litt skuffene at de ikke har glutenfritt burgerbrød.

Etter middag smakte det godt med drinker fra et godt utvalg i baren. De flinke og serviceinnstilte servitørene lager det meste og kommer med forslag til nye opplevelser i drinkenes verden.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, kjespa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. oktober 2018 via mobile enheter

Guttetur på Anchas, super mat og god drikke. Vennlige og service innstilte alle som jobbet der. Vi storkoste oss, og alle som var der var hyggelige og vennlige. Ett nr 1 sted for god mat og hyggelig atmosfære. Vi kommer tilbake

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Stianhorne
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anchas'bodega, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Anchas'bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din