Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Romantisk middag. ”
Anmeldelse av Anchas'bodega

Anchas'bodega
Vurdert som nr. 2 av 102 Restauranter i Drammen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Vinbar
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 6. januar 2019 via mobile enheter

Tapas for to som smakte ypperlig. Blid, hyggelig og kunnskapsrik servitør. Kommer garantert tilbake hit for å spise igjen.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 910harryg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (421)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

7983 av 421 anmeldelser

Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Koselige lokaler og hyggelig betjening  Var mye folk så glad vi hadde best bord. Maten var veldig god og spennende og at vi kunne ha mange småretter istedet for 1 hovedrett var flott. Middag for 2 inkl 2 desserter og 2 cola kom på 1000 kr. Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, robertfM7394HD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. november 2018 via mobile enheter

Et utrolig bra spisested og utested! Kjempebra service, utrolig god mat og veldig god stemning! Absolut å anbefale:)

Dato for besøk: november 2018
Takk, Explore47971465414
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. november 2018

Her får man ekte spansk bodega følelse. Kom nylig hjem fra Spania og da jeg satt på Ancha's, glemte jeg til tider at jeg var i Norge. Meget god og velsmakende mat, hyggelige priser på både mat og vin. Skal noe forbedres, for det er jo alltid rom for å bli bedre, så kunne man kanskje hatt enda flere spanske viner på Standardmenyen, samt kanskje tilbud om en ekte "blodig spansk indrefilet", og gjerne noe fritert blekksprut og litt mer sjømat, ikke alle i Norge er like fortrolig med tapasmat. Det var også "stinn brakke" der, så regn ikke med at maten kommer med en gang, men har man en god vin å nyte mens man venter så bør ikke det bety så mye.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Bunny-and-Clyde
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Vi dro hit en lørdagskveld for å feire bursdagsfeiring på 10 stykker.Lurt å bestille bord i god tid. Kult konsept med at man kan sitte i baren å spise, om det ikke er plass på bord. Minner meg veldig om San Sebastian med den lange,smale restauranten. De har veganske, vegetarianske og allergi vennlige retter. De er også flinke til å tilpasse seg hvis det trengs. Super service, raske servitører som kan masse om vin og maten de serverer. Anbefaler å be servitøren sette sammen litt tapas. Det var helt supert for oss:)
Veldig god stemning på fredag og lørdags kvelder. Et perfekt sted hvis du ønsker gode drinker og hyggelig lun stemning!
Kanskje ikke helt for en barnefamilie, men perfekt for venner og par! :)

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, OliviaO1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Anchas'bodega, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Anchas'bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din