Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av Anchas'bodega

Anchas'bodega
Vurdert som nr. 2 av 110 Restauranter i Drammen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Vinbar
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 7. september 2021 via mobile enheter

Maten var god.
Spiste Serano og parma skinke.

Spurte servitøren hvor lenge skinkene var lagret.
Men det visste hun ikke.
Så hun måtte spørre kokken.

Litt rart i grunn når man serverer slik mat.

Kunne også tenkt meg at de hadde noen litt mer eksklusive skinker der. Da det er et stort løft i smak.

Men alt i alt ikke noe dårlig måltid

Dato for besøk: september 2021
Takk, Kent H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (433)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

913 av 433 anmeldelser

Anmeldt 2. august 2021 via mobile enheter

Behagelig uformelt og lite trendy førsteinntrykk. Men restauranten er stilsikker og retro - en Bodega. Maten var meget bra. Råvarer, anretning og tilbehør var førsteklasses. Servicen var avslappet og vennlig. Så hva mer bør man be om? Ingenting.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, Erik M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 25. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god tapas! Kvalitet! En god spansk rødvin til måltidet. Anbefales.
Hjelpsom og hyggelig personale. I det hele tatt - en meget god restaurantopplevelse.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tordco
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god tapas. Noe av det bedre jeg har smakt. Hyggelig betjening og fine lokaler i sentrum av Drammen. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: juni 2021
Takk, 921hildel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. juli 2021 via mobile enheter

Utrolig deilig tapas! Koselig atmosfære og god service :) veldig fornøyd og kan gjerne komme tilbake her en annen dag. (Prisen var heller ikke altfor dyr!)

Dato for besøk: juni 2021
Takk, anjaisabel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Anchas'bodega, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Anchas'bodega? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.