Rå pizza
Barn mitt ble syk etter det
Rå pizza
Ringte til pizzabakren men fikk ikke noe beklager eller
Barn mitt ble syk etter det
Dro hit med venner på grunn av reklame for studentpriser. Etter å ha bestilt fikk vi deretter beskjed om at de ikke kunne gi studentpris. Han kunne bare gi oss 90 kr i rabatt da vi konfronterte han med at vi tidligere hadde fått studentpris på samme sted før. Dette er uærlig. Styr unna!
Tror nok dette er det beste rene take away stedet for pizza i Drammen. Nesten på høyde med Lizzies når det gjelder pizza
150 kr for en medium pizza er ikke spesielt billig, da det er en normal porsjonspizza og lokalene minner om russiske kantiner. Pizzakrydderet som kom i praktisk papirpose hadde for høyt saltinnhold. Smart å ha egne saltposer i stedet.
Bestilte pizza kjørt hjem, fikk svidd pizza som var smakløs og manglet krydderet. Etter og ha klaget til hovedkontoret fikk jeg ny. Smakløs og dårlig! Styr unna! Spis på union pizza isteden!