Dette var vårt andre besøk på denne restauranten. En hverdagskveld her om dagen. Vi hadde bestilt bord. På oppfordring fra restauranten hadde vi forhåndsbestilt retter. (Hvilket var et dårlig tegn, fordi det antydet at de kanskje var underbemannet - hvilket de tydeligvis var.) Propp-full restaurant. Alle bord var opptatt av middagsgjester. Etter lang ventetid fikk vi drikke og mat. Alt var førsteklasses. Om ikke helt billig. Etter at hovedretten var fortært, skjedde det ikke noe. Vi satt og vi satt. Tomme tallerkner ble ikke en gang ryddet bort. Da vi forsøkte å gjøre opp (hvilken vi ikke fikk lov til å gjøre ved bordet), oppfattet vi betjeningen (ledelsen?) på grensen til å være direkte uhøflige. Det kunne virke som om restauranten hadde strukket strikken litt for langt, i et forsøk på å tyne mest mulig ut av et underbemannet team. Det blir lenge til neste gang her.