Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt greit”
Anmeldelse av Punjabi Tikka Drammen

Punjabi Tikka Drammen
Få mat levert
Vurdert som nr. 19 av 102 Restauranter i Drammen
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Pakistansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 9. august 2020

Veldig mørkt og kjedelig lokale, fikk ikke helt restaurant følelsen her. Maten var god, men tar nok takeaway neste gang. lokalet ødela nok opplevelsen litt

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Ccm107
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (71)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

812 av 71 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020 via mobile enheter

I disse coronatider reiser vi stadig utenbys og opplever Norge. Drammen er blitt en meget pen by så en bedre middag i den byen blir gøy.
Denne gang tok vi dessverre feil. Greit at kjøttet var mørt og fint MEN så kjedelig. Trist at forretten hadde mer smak enn hovedrett. Jeg bestilte medium til sterk mat, men her manglet krydder uansett slag. Jeg kontaktet servitøren som høflig og raskt gav meg en ny rett. Denne gang var maten så sterk at det var tydelig at kokken ville hevne seg.... Denne gang var det krydret til 10 pluss.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, vsedberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. desember 2019

Ok indiske retter, men det mangler både smak og estetikk. Regner med det fleste kjøper take-away herfra. Litt triste lokaler om man ønsker å tilbringe kvelden her.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, FrodesMatMening
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. november 2019 via mobile enheter

Vi var her en mørk kveld i november. Vi likte godt at lokalet var enkelt og rimelig innredet, og ikke forsøkte seg på noe kvasiindisk-autentisk. Vi kunne velge mellom buffet og á la carte, og valgte å bestille buffet, som hadde flere retter, kylling, lam og vegetar, og salat. Maten var midt på treet, langt fra den beste indiske i Norge, men heller ikke grusom. Generelt brukte restauranten for mye fett i maten, fx på Nanbrødene, og for mye fløte i sausen. Dette kan gi mye smak, men også dårlig følelse.
Prisene er lave. Og i stil med maten. Det beste med restauranten var klientellet, indiske/pakistanske barnefamilier, lokale uformelle folk, og unge enslige. De var en fin gjeng. Servicen var helt ok.

Dato for besøk: november 2019
2  Takk, DoctorJohnsonNorway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Jeg og kjæresten min elsker indisk mat, og har spist over alt i både Drammen og Oslo. Men Punjabi tikka er favoritt stedet! Fantastik mat, gode priser, hyggelig betjening og super fin indisk atmosfære. 10/10

Dato for besøk: november 2019
Takk, 938elmad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Punjabi Tikka Drammen, så også på

 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Punjabi Tikka Drammen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din