Det var første gang vi har prøvd Yaya i Drammen og det blir siste gang og! Vi har bestilt en Red curry goong (scampi m/grønnsaker) samt en Nue Pad King Namphung (file av okse m/grønnsaker).Red curry goong var smakløs og kjedelig, langt i fra, hva man forestiller seg når det gjelder Thai mat. N P K Namphung var rett og slett forferdelig, kjøttet var brent , hele retten hadde en merkelig bismak. Det var heller ikke salt eller pepper plassert på bordet som det er vanlig på utesteder. Derimot var det (alt for)mye kulisser overalt, med fuglekvitring, lyn og tordenvær effekter. Generelt var det alt for mørkt i lokalen og, det var vanskelig å lese menyen...(T.o.m. inngangsdøra var det noe gærnt med, det var vanskelig å åpne det.) Middagen ble reddet av forretten, Tom Yung G suppe m/scampi som var god. Men jeg fraråder mine venner om å besøke Yaya`s restaurant i hvert fall i Drammen (vi har ikke prøvd det i Oslo...) Håper at de satser på forbedring for ikke å ødelegge gode rykter om thai mat kjent som "en av verdens beste! Den middagen vi fikk dessv. ikke verdt pengene vi har betalt for.