“Nydelig mat”
Anmeldelse av Dynastiet Restaurant AS

Dynastiet Restaurant AS
Vurdert som nr. 19 av 153 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Vi har servert Kinesisk mat fra Szechuan og Canton siden 2002 og det er vår glede å kunne servere og gi våre gjester en opplevelse fra den tradisjonsrike Kinesiske matkulturen. La Dynastiet ta seg av matlagingen, så kan du nyte en avslappet kveld med fantastisk mat, drikke og gode venner! Vi ser frem til å høre fra deg.
Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat og store porsjoner. Vi var 6 stk som spiste ulike retter, og for første gang var alle skikkelig fornøyd med maten. Jeg vil gi maten 5 av 5. Grunnen til at jeg allikevel gir 4 av 5 er at en av servitørene var i overkant effektiv. Dette opplevde vi gjorde noe med roen og stemningen rundt bordet.

Takk, GoPlaces05184676253
Chris X, Eier på Dynastiet Restaurant AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2022

Hei, takk for konstruktiv tilbakemelding. Vi skal bli bedre :). Velkommen igjen.

Anmeldt 12. juni 2022

Spiste der med to andre menn, tre av oss. Bestilte vegetar. Rask og hyggelig service. Men maten var altfor tam, og lite av det. Fikk en liten bolle ris for oss tre, ikke nok, måte ber om mer, ikke nok det heller. Herregud, jeg har vært i Kina fire ganger, og dette her var trist. Det aller beste bar Aass øl!!!
Aldri igjen . . . .

Dato for besøk: juni 2022
Takk, Senorbrown

Hei, beklager vi ikke svarte til dine forventninger. Slik skal det ikke være. Vi har masse ris og det er bare å be om påfyll :)
Vi skal bli bedre på det området.

Anmeldt 5. mars 2022

Serveringen er av beste merke, maten er god og vellaget. En meget variert meny. Vi har vært i Asia lenge og ville sjekke DIM SUM basket, den er bedre enn i Singapore. Vertskapet er hyggelige folk som gjør det beste de kan for gjestene.

Vi kommer igjen og igjen og igjen

Dato for besøk: mars 2022
1  Takk, Serendra

Hei, takk for hyggelig tilbakemelding. Hjertelig velkommen er dere selvsagt :)

Anmeldt 26. mai 2021

Har prøvd meg på noen retter levert hjem, men synes det har vært skuffende. Rettene er litt kjedelige og smakløse, og jeg hadde forventet litt mer spennende mat her.

Dato for besøk: mai 2021
Takk, Daydream604096
Anmeldt 27. februar 2021

Dette stedet har veldig god mat, men dessverre har de en servitør som har glemt både å smile og hvordan man får gjester til å føle seg velkomne. Hun går avgårde før man er ferdig med å bestille, rydder av bordet før man er ferdig med å spise. Er tydelig utålmodig hvis man spør om de forskjellige rettene. Man blir husjet på plass og husjet ut igjen. Når jeg ber om mer ris peker hun på risbollen og kommanderer: "Gi meg!". Høflighet og vennlighet er tydeligvis ukjente begreper. Greit å være rask og effektiv, men det blir såpass mye at ihvertfall for min del blir det respektløst, og jeg føler meg lite velkommen. Jeg har vært her mange ganger, og det er den samme servitøren som har vært der hver gang. Har som sagt spist der flere ganger, for maten er som sagt god, men dette var siste gangen.

Dato for besøk: februar 2021
3  Takk, 978geirk

Reisende som så på Dynastiet Restaurant AS, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Dynastiet Restaurant AS? Del dine erfaringer!