“Lite mat i forhold til pris”
Anmeldelse av Dynastiet Restaurant AS

Dynastiet Restaurant AS
Vurdert som nr. 18 av 151 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Vi har servert Kinesisk mat fra Szechuan og Canton siden 2002 og det er vår glede å kunne servere og gi våre gjester en opplevelse fra den tradisjonsrike Kinesiske matkulturen. La Dynastiet ta seg av matlagingen, så kan du nyte en avslappet kveld med fantastisk mat, drikke og gode venner! Vi ser frem til å høre fra deg.
Anmeldt 6. mars 2024

Elendig take away bestilte stekte nudler med scampi
Fikk med 4 scampi og veldig lite grønnsaker lite mat i forhold til pris

Dato for besøk: mars 2024
Takk, Jeanette L

Anmeldt 14. oktober 2023 via mobile enheter

Chinarestaurant som leverer mat på øverste hylle. Kan absolutt anbefales. Hyggelig og humørfylt personale. Et lite minus for manglende utvalg i forhold til drikkemeny. Hadde dessverre ikke Mojito og Margarita, selv om det stod på menyen. Uansett, et sted vi gjerne kommer tilbake til. Maten var nemlig en innertier🤩

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Bella7770
Chris Xu, Eier på Dynastiet Restaurant AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. februar 2024

Kjære Bella,
Takk for at du tok deg tid til å anmelde ditt besøk her hos oss på Dynastiet Restaurant.

Jeg skal være den første til å innrømme at vi ikke er best på cocktails, men vi skal bli bedre :).
Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake!

Vennlig hilsen,

Anmeldt 7. september 2023

Bestilte hjemlevering. Maten er helt ok den. 3, max 4 stjerner.

Men har opplevd ett par ganger at dem ikke sender saus med til alle rettene.

Feks nå bestilte jeg to kylling i sur-søt saus. men det kom kun en boks med saus.

Dem hadde slengt oppi ett par små poser som det står soya saus på. men vi var to stkr som var gira på sur-søt og må spe veldig her.

Er bare litt teit om dem prøver å spare på saus, skru opp prisen heller da?

Dato for besøk: september 2023
Takk, Kristian I
Chris Xu, Eier på Dynastiet Restaurant AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. oktober 2023

Hei, Kristian. Vi pleier å legge 2 porsjoner med saus i en boks, for å minimere bruk av emballasje. Men sifra neste gang så lager vi ekstra til deg. Vi har masse saus, vi er ikke kjent for å være gnien på saus :). Men vi beklager opplevelsen, ta gjerne kontakt så skal vi gjøre det godt igjen :)

Anmeldt 19. juli 2023 via mobile enheter

Beste kinesiske maten jeg har spist på lang tid. Vi bestilte flere forskjellige forretter og hovedretter. Veldig mørt kjøtt (svin og kylling). Grønnsaker g salat friskt og sprøtt. Ellers falt spesielt Likte dim sum og dumplings i smak. Gode porsjoner, til god pris. Kommer helt sikkert igjen. Alle var veldig fornøyde med mat, service og pris.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, annahU7884RY

Hei, tusen takk for en hyggelig tilbakemelding. Velkommen igjen skal dere være :)

Anmeldt 10. august 2022 via mobile enheter

Utrolig god mat og store porsjoner. Vi var 6 stk som spiste ulike retter, og for første gang var alle skikkelig fornøyd med maten. Jeg vil gi maten 5 av 5. Grunnen til at jeg allikevel gir 4 av 5 er at en av servitørene var i overkant effektiv. Dette opplevde vi gjorde noe med roen og stemningen rundt bordet.

Takk, GoPlaces05184676253
Chris X, Eier på Dynastiet Restaurant AS, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. oktober 2022

Hei, takk for konstruktiv tilbakemelding. Vi skal bli bedre :). Velkommen igjen.

Reisende som så på Dynastiet Restaurant AS, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Dynastiet Restaurant AS? Del dine erfaringer!