“Lunsj”

Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Bestillte en Pigen fiskesuppe. Da suppen kom så den delikat ut med blåskjell og reker i, men den var alt helt smakløs og kraften hadde delt seg. Jeg sa ifra til kelneren, hun beklaget og sa jeg kunne få en dessert isteden 🙁

Takk, briannH1463LH

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig og intimt sted, selv med ganske full restaurant tok det ikke lang tid fra bestilling til maten var på bordet, hamburger menyene kan anbefales, mye mat med godt tilbehør på fatet.

Takk, Klinkokkos
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Når man ikke kan spise mat med gluten, er det som regel et tørt brød som blir servert, men her leverte Pigen en saftig Club sandwich med deilig og saftig glutenfritt brød med nydelig aioli😊👍
Kyllingen var godt krydret og pommes fritesen var sprø og god.
Kan anbefales på det sterkeste🤗

Takk, Anita M
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

I dag prøvde jeg og en venninne en Gourmet burger med drikke til. Dette var en super opplevelse! Maten var perfekt og så godt ut på tallerken. Det var super service, samt mat og drikke kom samtidig og raskt. Veldig fornøyd med de ansatte også. Anbefaler på det sterkeste😊

Takk, Veronica B
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

Veldig bra service, servitøren kom med engang og var veldig blid og hyggelig . Kort vente tid selvom det var en del gjester.
Spiste gourmet burger og jeg må si det var en av de beste burgerne jeg har fått.

Anbefales på det høyeste !

Takk, martinef898

Reisende som så på Pigen Café og Bar, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Pigen Café og Bar? Del dine erfaringer!