Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat og upåklagelig service på en travel lørdag ettermiddag.”
Anmeldelse av Pigen Café og Bar

Pigen Café og Bar
Vurdert som nr. 41 av 114 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 7 - USD 36
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Anmeldt 22. januar 2019

Koselig lokale med hyggelig betjening.

Vi var 7 personer. Alle var veldig godt fornøyd med maten.

Kom egentlig innom ifm lørdagsjazz i 2. etg. Der var det fullt så vi fikk bord nede i restauranten.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Godsetti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (93)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1923 av 93 anmeldelser

Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Bestillte en Pigen fiskesuppe. Da suppen kom så den delikat ut med blåskjell og reker i, men den var alt helt smakløs og kraften hadde delt seg. Jeg sa ifra til kelneren, hun beklaget og sa jeg kunne få en dessert isteden

Dato for besøk: desember 2018
Takk, briannH1463LH
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig og intimt sted, selv med ganske full restaurant tok det ikke lang tid fra bestilling til maten var på bordet, hamburger menyene kan anbefales, mye mat med godt tilbehør på fatet.

Dato for besøk: november 2018
Takk, Klinkokkos
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 16. september 2018 via mobile enheter

Når man ikke kan spise mat med gluten, er det som regel et tørt brød som blir servert, men her leverte Pigen en saftig Club sandwich med deilig og saftig glutenfritt brød med nydelig aioli
Kyllingen var godt krydret og pommes fritesen var sprø og god.
Kan anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: september 2018
Takk, Anita M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. august 2018 via mobile enheter

I dag prøvde jeg og en venninne en Gourmet burger med drikke til. Dette var en super opplevelse! Maten var perfekt og så godt ut på tallerken. Det var super service, samt mat og drikke kom samtidig og raskt. Veldig fornøyd med de ansatte også. Anbefaler på det sterkeste

Dato for besøk: august 2018
Takk, Veronica B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Pigen Café og Bar, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Pigen Café og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.