Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dyre selskapslokaler uten lufting.”
Anmeldelse av Pigen Café og Bar

Pigen Café og Bar
Vurdert som nr. 37 av 103 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 8 - USD 47
Kjøkken: Kafé
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Restaurantdetaljer
Beskrivelse: Gode opplevelser i lun atmosfære
Anmeldt 12. september 2020 via mobile enheter

Kommer aldri til å bruke dette stedet igjen. Elendig ventilasjon i selskapslokalene gjør det ulevelig når det er masse folk tilstedet. Velg en annen plass å ha ditt selskap.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Tor_Eivind_67
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (87)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 87 anmeldelser

Anmeldt 4. juni 2020 via mobile enheter

Maten er god, servicen grei men salaten er skuffende liten. Det var hele to tynne skiver med and i salaten. Fin uteservering og god beliggenhet.

Dato for besøk: juni 2020
2  Takk, emmanjacobsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. mars 2020

Forhåpentligvis var indrefilet med rotgrønnsaker kun på menyen under uken "Spis for kr 100". Porsjonen var nær en smaksprøve i størrelse, med 2 tynne kjøttbiter til 1 ss saus, 1 ss rotgrønnsaker, par småpoteter og 2 minitomater. Kjøttet til samtlige var overstekt. Kelneren glemte mat til en av oss, men rask tilbud om kaffe og beklagelse rettet opp dette. Forøvrig god service av profesjonell og hyggelig kelner. Rask servering på en hektisk kveld.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, torel718
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Som vanlig nydelig mat og dårlig service! Damene her har mer enn nok med seg selv. Tok nå 15 minutter å få kontakt for å bestille mer og det er ikke pga mange gjester, men fordi de prater seg i mellom!!!

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Maryblue50
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2019

27 gutter i beste alder, var nok en gang samlet til det tradisjonelle julebordet på Pigen Cafè og Bar. Det ble servert Jule-tapas-buffet med tillegg av rakefisklefser, pinnekjøtt, ribbe og pølser/medisterkaker med det vanlige tilbehøret. Maten var upåklagelig og betjeningen sørget for at vi alle var fornøyd. Vær trygg, vi kommer gjerne igjen :)

Dato for besøk: desember 2019
Takk, tommb2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Pigen Café og Bar, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Pigen Café og Bar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din