Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Supergod mat”
Anmeldelse av Katana Sushi

Katana Sushi
Vurdert som nr. 67 av 104 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Sushi, Japansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 18. juli 2020

Familien elsket maten vi bestilte. Rask levert og god kvalitet. Det blir flere bestillinger på oss. Anbefalles.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Z5186FWmonicaf
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (24)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 24 anmeldelser

Anmeldt 30. april 2020

God kvalitet på råvarene som restauranten bruker og kvaliteten på risen de har.
Kult med sushibånd og skjermer. De andre vietnamesiske rettene som jeg prøvde var også meget gode. Anbefales å ta en tur innom.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, Hirohqvu
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Har spist en del her. Sushien er veldig god. Kan variere litt på hvem av de som står og lager dette.
Når det kommer til lokalet man kan sitte å spise er ikke det noe å rope hurra for . Ofte jeg har måttet be betjeningen om å vaske plassen før jeg skal få maten. Og det skal ikke være nødvendig. Dette er noe de selv bør se. De har også fått ny spisegrupper hvor det er ment at 2 eller fler skal sitte. Og for de som kommer alene må sitte på noen forferdelige barkrakker og glane ut på parkeringsplassen.
Sushi er godt og god kvalitet, men service og renhold og lokalet er det verre med. Betjeningen er sånn midt på treet. Syns dette stedet har tapt seg veldig siste tiden dessverre.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, 383evelyns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. november 2018

Vi valgte en kombinasjonsrett av Nigiri og sushi da jeg skulle smake på dette for første gang. Maten smakte godt og var lagt pent opp på fatet. Kommer garantert tilbake for å smake på andre retter.

Dato for besøk: november 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
2  Takk, vanja1976
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2017 via mobile enheter

Bestilte sushi 14 biter og 2 vårruller. Det smakte godt og ble laget raskt. Tok en spasertur på Gulskogen for å slå i hjel tiden mens vi ventet på maten. Det var bra levert med unntak av at de var tom for vårruller og vi fikk da tilbake penger for dette når vi hentet maten.

Blide folk, raskt levert og smaker godt. Spiser gjerne her igjen.

Dato for besøk: august 2017
1  Takk, 442catob
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Katana Sushi, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Katana Sushi? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din