Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Stadig tilbake til”
Anmeldelse av Zemi Asia Cuisine

Zemi Asia Cuisine
Vurdert som nr. 6 av 110 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 100 - USD 500
Kjøkken: Asiatisk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 25. januar 2019

Friske råvarer, variert og god mat/drikke. Servicen er akkurat passe, d.v.s. tilstedeværende, ikke påtrengende, smilende, behagelige. Rent, pent og prismessig greit.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
Takk, Guri D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (127)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

2529 av 127 anmeldelser

Anmeldt 9. januar 2019 via mobile enheter

Jeg spiste en forrett og en hovedrett her, jeg var meget fornøyd med service og pris, stedet var både rent og pent. Maten var veldig god. Stor meny. Anbefales

Dato for besøk: januar 2019
1  Takk, Tomerik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. desember 2018

God mat med fine råvarer. Veldig hyggelig og oppmerksom betjening. Her ant alle i familien noe de likte. Kan anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Lise K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 19. oktober 2018 via mobile enheter

Ferske og friske råvarer. Bra pris. Hyggelig betjening. Det var ingen andre gjester tilstede..også på en fredag! Denne maten fortjener virkelig ikke dette. Kom for en god matopplevelse.
Vi kommer igjen.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, nettg79
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Veldig god sushi og veldig hyggelig servitør. Vi satt i restauranten i over en time, og vi var de eneste gjestene. Ikke noe å utsette på maten eller servitør.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Elin J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Zemi Asia Cuisine, så også på

 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Zemi Asia Cuisine? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.