Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vi har vært faste kunder av”
Anmeldelse av Taj Mahal

Taj Mahal
Vurdert som nr. 24 av 102 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 13. september 2020 via mobile enheter

Vi har vært faste kunder av Taj Mahal i mange år, men det siste året er vi veldig skuffet over hvor lang tid det tar før man i det hele tatt får en kelner til bordet. Sist vi var på besøk tok det over 1 time før vi fikk maten. I dag bestilte vi mat for å ta med hjem og de hadde rotet med hele bestillingen og vi måtte sitte å vente en hel time nede på restauranten for at de skulle lage maten på nytt til 7 personer. Maten smaker fortsatt Ok, men jeg er kjempeskuffet over alt rotet den siste tiden. Håper det kommer en ny indisk restaurant som man heller kan dra til i fremtiden, for akkurat nå har ikke Drammen et godt indisk alternativ.

Dato for besøk: september 2020
Takk, 653cathrinec
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 147 anmeldelser

Anmeldt 5. august 2020

Meget god mat, god og rask service. Var der med to større barn og vi fikk veldig god veiledning i å finne de beste rettene for oss. Drikken var raskt på bordet og maten kom 15 minutter etterpå. Blide ansatte som gav det lille ekstra i tillegg til et godt og balansert måltid, gjør at dette ble en god totalopplevelse for alle rundt bordet. Anbefales !

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 575lailal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. juli 2020

Tusen takk for en fin service, Vannvitig god mat, Vi har hatt det super duper fin dag hos dere, og feiret dagen onkelig, Vi kommer garantert igjen. De er super flinke, og beste.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ole2312345xml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Har aldri smakt så God indisk mat hittil. Grillet Seekh kebab var Perfekte med Mango lassi, Gode myke deilige nan, ble anbefakt å pröve aloo nan noe vi ikke angret på.
De er rett og slett Gode. Servicen var rask og Nydelig.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, 2344ddwt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Utrolig snill og blide personale, kom og spurte om vann med en gang vi kom og satta seg ved bordet, Fikk fort drikker vi hadde bestilt. Servitören forklarte godt om maten og styrke, og anbefalte maten vi burde velge.

Utrolig Nydelig og god mat, Og anbefales deres Refreshing drink. Alt i Alt God opplevelse. Vi kommer garantert igjen!!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ayezar2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal, så også på

 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Taj Mahal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din