Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“dårlig”
Anmeldelse av Taj Mahal

Taj Mahal
Vurdert som nr. 24 av 103 Restauranter i Drammen
Kjøkken: Indisk
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. september 2020

Hadde store forventinger om god indisk mat. Den første overraskelsen kom ved bestilling da servitør ikke hadde kunnskap om hva madras styrke var. Endte da opp med å bestille Taste menu til 4 personer. Forretten var grei, manglende indiske smaker. Hovedretten var utrolig smakløs. Sausene smakte svak tomatsaus. Var ikke i nærheten av noe indisk mat jeg har smakt tidligere. Fjordland sine ferdigretter smaker bedre av indisk mat. Kan ikke anbefale dette stedet for de som er glad i indisk mat.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, lukelA4127KJ
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (147)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

610 av 147 anmeldelser

Anmeldt 26. september 2020

Rå kylling, stiv pris i forhold til smak og mengde. Har gitt dem flere sjanser, men blir like skuffet hver gang. Tar lang tid før man får bestilt i restauranten, lang tid før maten kommer. For ikke å snakke om laaaaaang tid hvis man ringer for å bestille. De sier maten er klar til så så lang tid men ALLTID forsinket. Sto å ventet på mat som var 50 minutter forsinket. Å få levert mat av disse er også ett mareritt i seg selv da du aldri vet når maten kommer, tar det 20 minutterTAJ MAHAL!
1

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ole2312345xml
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2020

Hadde en datekveld med mannen en varm kveld hos dere. Nydelig mat, vin og flink servitør gjorde dette til en fantastisk opplevelse. Kommer helt klart igjen.

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 555siljee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. september 2020

Dette var andre gang jeg besøkte tajmahal og jeg har hatt en uforglemmelig matopplevelse og service nok en gang. Kjæresten min og jeg bestilte treretters med vinpakke, som servitör anbefalte. Stå ikke på menyen. Maten er spennende, innovativ og utrolig smaksrik! Spesielt det vi fikk servert til forrett denne gangen; Murgh pankh er kanskje den beste retten jeg har smakt i mitt liv. Vinen som ble servert til var også alt annet enn kjedelig! De har valgt ut spennende og velsmakende viner som passer perfekt og som blir servert med informasjon om dens produksjon med deilig entusiasme! Vi ble svært godt tatt vare på og gleder oss til å besøke igjen når de får ny treretters meny med nye spennende smaker!!

Dato for besøk: september 2020
    • Verdi
    • Service
Takk, 533monah
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. september 2020 via mobile enheter

Drammens beste indiske mat finner du her. Lokalet er autentisk og servicen er god. Spiste butter chicken og garlic naan, og det var helt nydelig. Gode porsjoner og velsmakende mat.

Dato for besøk: september 2020
Takk, at88555
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taj Mahal, så også på

 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Taj Mahal? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din