“Fantastisk god is og hyggelig betjening”
Anmeldelse av Dario

Dario
Vurdert som nr. 1 av 4 Dessert i Drammen
Beskrivelse: Velkommen til Dario, den koselige cafeen med den gode atmosfæren og kvalitetsvarene for det perfekte lille avbrekket i hverdagen. Vi serverer hjemmelaget italiensk gelato, sorbet og iskrem; sunne og fantastisk gode fristelser, laget med ferske råvarer fra bunnen av - på godt italiensk vis. Vi serverer også nydelige desserter av forskjellige slag og det perfekte tillegg; deilig, varm napolitansk kaffe av alle sorter. Vi produserer all sorbet og iskrem i lokalene våre i Drammen, slik at du som kunde er sikret den aller ferskeste isen i hele byen. Men, det er ikke bare sorbet, is og kaffe vi har tatt med oss fra det sørlige Italia. Vi produserer og serverer også deilige calzoner, paninier, sandwicher og annen mat, perfekt for lunsj, mat til kurset eller kick-off, eller catering til de spesielle anledningene.
Anmeldt 5. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god is og hyggelig betjening. Her vil jeg definitivt dra igjen. De tilbyr mange gode smaker og lunsj som vi vil prøve neste gang.

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, Bjorn isak B

Anmeldt 30. juli 2020 via mobile enheter

Vi så dette stedet kvelden før og bestemte oss for å spise lunsj der.
For det første ventet vi lenge før de registrerte at vi var to som ville spise lunsj. For det andre når maten ble servert kom det en merkelig kommentar fra servitøren om at han håpte det smakte fordi de hadde brukt masse tid på å lage det. Noe som ikke var tilfelle. For det tredje så var ikke pastaen al dente slik man forventer at den skal være, i alle fall når man får den på en italiensk restaurant/café. Retten virket slurvete laget og soppen, som var en av ingrediensene, var ikke tilberedt men bare slengt opp i. Hele opplevelsen var utrolig skuffende og jeg satte fra meg maten etter et par biter. Stusser over at de ikke spurte hvordan maten smakte, når det var så tydelig at jeg hadde satt den i fra meg.
Mannen min kjøpte seg en cortado takeaway, men dette kunne de heller ikke. Hvor vanskelig kan det være? Den ble tømt ut.
Vi forsøkte ikke isen. Mulig den er god men den lager de ikke sel, så da er det nok bankers å bestille den, men hold dere langt unna pasta og kaffe.

1  Takk, 347bentel
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Isen er veldig god. Prøvde sorbet og den var helt herlig. Kan anbefales. Det er en liten kaffe, lite sitteplasser. De serverer også pasta der.

4  Takk, B5745NQmonica
Anmeldt 6. mars 2020

Sorbet og iskremen som produseres har en kvalitet som ikke på noen måte kan sammenliknes med plastbøttebokser (uansett prisklasse) fra daglivaren.

100% nærprodusert is og sorbet. Utsøkte smaker. Jordbærisen smaker jordbær og ikke jordbæressens. For ikke å snakke om den fantastiske mørke sjokoladesorbeten (som de ikke hadde sist jeg var innom).

Om du synes is er kjedelig har du ikke smakt denne.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Hein L
Anmeldt 6. november 2019 via mobile enheter

Nam og nam. Ikke noe er som hjemmelaget is på en proff måte! Kan anbefales på det sterkeste hele året rundt.

Dato for besøk: oktober 2019
1  Takk, Dag_T_Andersen

Reisende som så på Dario, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Dario? Del dine erfaringer!