Vi var et selskap på fire, hvorav én spiste lutefisk. Lutefisk er norsk tradisjonsmat veldig mange restauranter ikke klarer å servere på en god måte, heller ikke Becks i Drammen. Lutefisk skal serveres rykende varm og i rikelige mengder. Jeg fikk et stykke fisk med kalde poteter og lunken ertepuré. De tre andre gjestene som spiste kjøtt fikk også kaldt tilbehør. Tydelig at grønnsaker var lagt opp på tallerkenene for tidlig. Servering nummer to av lutefisk måte jeg purre på, og det tok tid før den dukket opp. Da med en enda mindre fiskebit og én (!) liten potet. Nå klaget jeg og fikk en ny porsjon med fisk etter ny ventetid. Gode poteter til lutefisk er også viktig, Becks serverer smakløse sprettballer type storhusholdning. Kelnerne var blide og hyggelige, og tok klager pent og profesjonelt, men de kunne godt vært litt mer oppmerksomme. På den positive siden har de skikkelig, lokalt juleøl i klasse F servert i rene glass så skum og kullsyre holdt koken lenge, og akevitt ble servert i glass egnet for formålet (ikke små snapsglass). Kommer vi tilbake til Becks i Drammen? Neppe.