“Dårlig service, og uhyggelig personalet. ”

Becks Brasserie & Bar Drammen
Vurdert som nr. 22 av 152 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: Becks Brasserie & Bar Drammen er en stilfull og klassisk restaurant med en internasjonal meny som passer alle anledninger. Restauranten er lokalisert i moderne og urbane omgivelser på Union Brygge som er et unikt treffpunkt i Drammen. Brasseriet har en anelse «fransk touch», med hjemmelaget mat til folkelige priser. Hos oss betjenes du av profesjonelle servitører i smakfulle omgivelser inne, og i et pulserende liv utendørs når temperaturen inviterer til det. Velkommen til oss og Bon Appétit for god mat, eller til bare noe godt i glasset!
Anmeldt 9. juni 2023

Dårlig service, satt lenge for å få meny, var på tur til å gå da de først kom. Lite hyggelig personalet, føler meg til bry. Ikke en eneste kontakt med personalet etter hovedretten kom, så dessert og mere drikke ble på en annen restaurant. Måtte mase flere ganger på å få betale.

Det er fredag kveld, men kun halvfullt på uteserveri gen så de hadde det ikke så travelt heller.

Maten var helt ok, litt stive priser, som kunne vært rettferdiggjort med god service, men dette manglet totalt.

Plassering og området på uteservering er eneste plusset.

Kommer ikke hit igjen.

Dato for besøk: juni 2023
Takk, Erlend S

Anmeldt 6. mai 2023 via mobile enheter

At restauranten er lagt ut for salg er helt greit, fot dette er første og siste gangen dette spisestedet får besøk av oss. På nettsiden og i menyen salgsfremmes biff som en anbefaling og 2 bestilte entrecôte og 2 bestilte indrefilet.
Eneste forskjellen på tallerken var biffen, tilbehøret som besto av blant annet oppvarmet frosne grønnsaker var likt. Entrecôte ble bestilt medium rå, og biffen som serveres var 1 cm tykk, trå og godt gjennomstekt. Indrefileten tviles over at var indrefilet, men et kjøttstykke som var mishandlet av kjøttskjærer/kokk, for det minnet nesten mer om lårtunge som var seigt og helt gjennomstekt, grått og kjedelig.
Det å ta med forretningspartnere til dette stedet ble en gastronomisk flau opplevelse med anretning på høyde med veikro. Ikke at veikro er ille, men man forventer mer på en restaurant med beste beliggenhet på Union brygge.

Styr unna til nye eiere er på plass, for dages eiere har resignert totalt og kan like godt legge ned driften som biffrestaurant.

Dato for besøk: april 2023
Takk, Kenneth O
Anmeldt 19. februar 2023

Maten var så som så, men det var veldig dårlig service. Da vi var der var det gjester ved kun 4 bord.
Og så ut som det var 4 servitører på jobb. Det så da ut som om det var kun ett bord som da fikk god service for det var da enn litt større gruppe på 8 personer. Hadde planer om å bestille dessert, men droppet da dette siden det da var umulig å komme i kontakt med noen som jobbet der. Du følte deg oversett.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, 899hildem
Anmeldt 8. november 2022

Jeg bestilte gratinerte scampi som forrett og rødvinsmarinert villsvinnakke med whiskyeple som hovedrett.
Begge rettene skuffet.
Scampi var smaksløs som om de var ferdig kokt og eller frossen. I alle fall ikke gratinert men bare øst på med hvitløksmør. Villsvin var tørr og seig. Muligens jeg fikk servert et dårlig stykke men dette burde kokken ha passer på. Vanligvis er svinenakke det mest saftige og møre kjøttet men det stykke jeg fikk var langt ifra. Whisky eplene ble glemt på tallerken.
Betjeningen var veldig hyggelig og hadde stor forståelse så jeg fikk bestille en annen rett som var greit, men ikke mer.
Jeg håper dette var en dårlig dag på kjøkken og ikke er standarden på maten servers.

Dato for besøk: november 2022
2  Takk, 190heidemaries
Anmeldt 12. september 2022 via mobile enheter

Nydelig mat og god service. Vi var 9 stykker som bestilte ulike retter fra menyen, både hamburgere, biffsnader, entrecôte, lam og ulike biffer. Svært godt fornøyd med all maten. Vi velger nok dette stedet igjen.

Dato for besøk: september 2022
Takk, 742heidis

Reisende som så på Becks Brasserie & Bar Drammen, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Becks Brasserie & Bar Drammen? Del dine erfaringer!