Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Helt grei!”
Anmeldelse av Lizzis Pizza

Lizzis Pizza
Vurdert som nr. 10 av 102 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 24 - USD 29
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 7. november 2018

Kom hit med kjæresten hvor vi skulle ha en hyggelig middag. Syns det ble litt for bråkete med unger skrikende rundt. Men lasagnen var utrolig god! :)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OliviaO1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (269)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

4145 av 270 anmeldelser

Anmeldt 14. oktober 2018

Her er det helt klart stedet man går for å spise pizza i Drammen.
Stedet er veldig hyggelig og har en god atmosfære.
Maten og servicen er god. Alt er lagt til rette for en hyggelig tur med familien som med kjæresten.

Skal du spise Pizza i Drammen er dette stedet du skal til.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas_Evjen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. oktober 2018 via mobile enheter

Lizzies har eksistert siden 80 tallet og leverer god mat hver gang. Gamle slitte lokaler med det er det som gjør Lizzies. Nydelig pizza! Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
Takk, kubjelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Jeg har vært på Lizzies flere ganger, og jeg elsker scamp pizzaen deres! (Jeg er pescetarianer så det er den eneste jeg kan spise å)
Denne gangen tok jeg med mine foreldre ut for å spise. Jeg var spent på å vise min mor favoritten min men når den kom så manglet det da scampi på pizzan??
Første gangen det har skjedd men er utrolig skuffet

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, zefZol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

En kjapp tur innom for en pizza ble en positiv overraskelse. Litt bortgjemt for en som ikke er kjent i Drammen, men du for en atmosfære når en kom inn i lokalet. Pizza med kylling kan på det sterkeste anbefales. Mye gode smaker og rikelig med kyllingkjøtt, selv om vår var noe overstekt.
Hyggelig og hjelpsom betjening som forsterker opplevelsen i en positiv retning.
Vi kommer definitivt tilbake på et senere tidspunkt.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Per B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lizzis Pizza, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Lizzis Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din