Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verdens beste pizza”
Anmeldelse av Lizzis Pizza

Lizzis Pizza
Vurdert som nr. 10 av 103 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 24 - USD 30
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
God for: Romantisk, Familier med barn
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Tenkte pizza er pizza. Der tok jeg grundig feil. Var med venner som sa det her var verdens beste pizza. Kom med lite forventninger. Ble møtt i døren av en utrolig duft av god mat. Flott lokale (en gammel stall), verdens beste pizza og god service. Gleder meg til neste gang jeg kan få gleden av å spise her.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Sidefantast
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (270)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3842 av 270 anmeldelser

Anmeldt 21. november 2018 via mobile enheter

Koselig, uformell stemning og kjempegode pizzaer. Drammens eldste og mest tradisjonsrike.
Vel verdt et besøk

Dato for besøk: august 2018
2  Takk, mortenf152
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. november 2018 via mobile enheter

Var inne og plukket opp en porsjon «To good to go» på denne pizzarestauranten. Veldig hyggelig betjening som hjalp meg gjennom betaling etc. Restauranten lå litt gjemt, men fant den etter en stund. Pizzaen var veldig god! Prøver gjerne dette igjen!

Dato for besøk: november 2018
2  Takk, jorunnr531
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018

Kom hit med kjæresten hvor vi skulle ha en hyggelig middag. Syns det ble litt for bråkete med unger skrikende rundt. Men lasagnen var utrolig god! :)

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, OliviaO1234
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. oktober 2018

Her er det helt klart stedet man går for å spise pizza i Drammen.
Stedet er veldig hyggelig og har en god atmosfære.
Maten og servicen er god. Alt er lagt til rette for en hyggelig tur med familien som med kjæresten.

Skal du spise Pizza i Drammen er dette stedet du skal til.

Dato for besøk: september 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Thomas_Evjen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Lizzis Pizza, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Lizzis Pizza? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din