“God mat og hyggelig servitør”
Anmeldelse av Lizzis Pizza

Lizzis Pizza
Vurdert som nr. 18 av 153 Restauranter i Drammen
God for: Familier med barn, Romantisk
Middagsalternativer: Frokost, Buffet, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 29. september 2020 via mobile enheter

Anbefales! Kanskje Drammens beste pizza..! Ikke så komfortable seter/sofa, men god stemning i bygget:)

Dato for besøk: september 2020
Takk, Evitan99

Anmeldt 16. august 2020 via mobile enheter

Ti venner møttes til mat og drikke på Lizzys. Flere av oss bestilte Lasagne. Vi fikk servert en lasagne med et altfor tykt lag av ost som hadde smeltet og hele retten fløt i fett. Hverken smak eller konsistens ga oss noen stor opplevelse, og retten får ikke vår anbefaling.

I tillegg opplevde en av oss å sette tennene i en GLASSBIT på størrelse med en lillefingernegl i en Nachos rett. Betjeningen ble gjort oppmerksom på tabben. Håndteringen var ikke overbevisende, sett i forhold til faren en av gjestene ble utsatt for.

1  Takk, Ann H
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Fantastisk bra pizza med hyggelig betjening. Koselig lokaler byens beste pizza. Normale priser i sentrum

1  Takk, 446kjelll
Anmeldt 9. juli 2020

Fikk mye feil på det vi bestilte, bestilte 3 glas mineralvann fikk istedenfor 3 glas halvlitere som var kjempedyrt. Fikk mere drikke enn det vi hadde bestilt. Fikk istedenfor en pizza når jeg bestilte en salat. Salaten kunne jeg likesågodt kjøpt på matbutikken til 20 kroner. Chilikonkarn var veldig sterk og med bare 2 bønner i og resten kjøttdeig! Pizzaen var god, men den kosta 430kr!
Hyggelige mennesker!

Takk, KarineFKE28
Anmeldt 26. juni 2020 via mobile enheter

God pizza og service gjorde kvelden til en helt grei opplevelse, taco pizza hadde mye smaker og rømmedressingen var god.

Takk, Kennethkv

Reisende som så på Lizzis Pizza, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Lizzis Pizza? Del dine erfaringer!