“Nydelig mat, gode service og behagelige lokaler både ute og inne”
Anmeldelse av Café Picasso

Café Picasso
Vurdert som nr. 31 av 153 Restauranter i Drammen
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Café Picasso ligger i en av Drammens best bevarte jugendbygninger. Her møtes gjester i alle aldre til lunsj og middag, eller til en kopp kaffe, et glass vin, en halvliter øl og til dagens aviser. God mat inspirert av det franske, italienske og det spanske kjøkkenet.
Anmeldt 2. august 2020

Nydelig mat, gode service og behagelige lokaler både ute og inne. Vi har vært her mange ganger og er fornøyd! Både med frokost lunsj og middag :)

Takk, HildeA172

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fikk først cafe latte og americano. Smake veldig bra. Hadde nachos, kyllingsalat og moules frites til lunsj. Sausen til blåskjellene var sterk og god. Som å være i Belgia. Kommer tilbake hit.

Takk, bj_rnp757
Anmeldt 4. juni 2020

Var der i går og spiste kyllingbryst. Kjempeflott sted med god mat og trivelige ansatte.
Alltid hyggelig å komme inn på Picasso. Flott de har åpnet igjen og har tatt inn mange av de "gamle" rettene igjen.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Traveller65Norway
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

Dro innom Picasso for lunsj. Da jeg kommer inn bjeffer en stor hund mot meg. Jeg liker ikke hunder inne på restauranter så det er grunn nok til at jeg ikke ønsker og spise der mer. Men uansett hyggelig betjening og en fin meny. Fornuftige priser virket så det også ut til og være. Da jeg får maten ser det veldig bra ut, og maten kom hurtig. Dessverre dårlig gjennomført. Fisken var for lenge fritert, og smakte kun gammel frityrolje. Smaken av gammel frityrolje hang igjen i munnen lenge etterpå! Garnityret inneholdt alt for mye sitron og smakte ikke annet. Utrolig skuffet.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, detvardasombare
Anmeldt 10. januar 2020 via mobile enheter

Var innom etter jobb for å spise middag. Julemenyene blir fortsatt presentert, bare at ribbe etc har fått et stort kryss, ganske uproft! Servitør anbefalte torskemiddag, maten kom ganske raskt og var varm. Et par ting, ganske smakløs fisk og for lite saus. Kjedelig at det var vanlig poteter ved siden av. Mat og opplevelse fortjener en 3 er etter min smak!

Dato for besøk: januar 2020
1  Takk, 298kristianj

Reisende som så på Café Picasso, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Café Picasso? Del dine erfaringer!