Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempe koselig sted”
Anmeldelse av Café Picasso

Café Picasso
Vurdert som nr. 31 av 102 Restauranter i Drammen
Prisklasse: USD 6 - USD 27
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Reservasjoner
Beskrivelse: Café Picasso ligger i en av Drammens best bevarte jugendbygninger. Her møtes gjester i alle aldre til lunsj og middag, eller til en kopp kaffe, et glass vin, en halvliter øl og til dagens aviser. God mat inspirert av det franske, italienske og det spanske kjøkkenet.
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Super god service, nydelig mat og gode viner,kjempekoselig bakgård,og veldig hyggelige folk som jobber der

Dato for besøk: september 2020
Takk, 493anneliseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (77)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

711 av 77 anmeldelser

Anmeldt 1. september 2020 via mobile enheter

Fantastisk god stemning med blide og hyggelige personale. Byens beste hamburger ? Vi kommer tilbake.

Dato for besøk: september 2020
Takk, ceclind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020

Nydelig mat, gode service og behagelige lokaler både ute og inne. Vi har vært her mange ganger og er fornøyd! Både med frokost lunsj og middag :)

Dato for besøk: august 2020
Takk, HildeA172
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Fikk først cafe latte og americano. Smake veldig bra. Hadde nachos, kyllingsalat og moules frites til lunsj. Sausen til blåskjellene var sterk og god. Som å være i Belgia. Kommer tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, bj_rnp757
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juni 2020

Var der i går og spiste kyllingbryst. Kjempeflott sted med god mat og trivelige ansatte.
Alltid hyggelig å komme inn på Picasso. Flott de har åpnet igjen og har tatt inn mange av de "gamle" rettene igjen.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Traveller65Norway
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Café Picasso, så også på

Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 
Drammen, Drammen kommune
Drammen, Drammen kommune
 

Har du vært i Café Picasso? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din