“Et godt måltid en regnfull dag”

Singh Saab-The Authentic Indian Cusine
Vurdert som nr. 6 av 149 Restauranter i Drammen
Beskrivelse: vi lager veldig god butter chicken,chicken tika masala,og mye mer.
Beskrivelse: vi lager veldig god butter chicken,chicken tika masala,og mye mer.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Jeg hadde litt ekstra tid før en avtale. I og med at det var grått, kaldt og regnfullt ønsket jeg å varme meg med litt krydret mat. Jeg bestilte en chicken tikka masala; medium +. Det tok ganske lang tid før maten kom, men den var delikat og veltillaget. Og jeg erfarte at jeg kan gå opp en til to styrkegrader.

Servicen var vennlig, tilstedeværende men ikke påtrengende. Maten var god, og jeg satt igjen med et godt helhetsinntrykk. Absolutt et sted å komme tilbake til.

Takk, 347hansh
JagjeetM5, Eier på Singh Saab-The Authentic Indian Cusine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. november 2018

Takk for din kommentar

Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for å prøve ut denne basert på anmeldelser her. Spiste lamb tikka masala og butter chicken, helt ok mat, rask servering, men servitøren følger ikke med til tross for få gjester. Lokalet har potensiale, men ærlig talt - batterilys og polyesterduker hører ikke hjemme på en restaurant, dette minner mer om en kafé, ikke et sted man går for å spise en middag for to

Takk, AnneFjellvang

Takk for din kommentar. Ifølge torget vest så har vi ikke lov til å ha vanlig tlys. Vi har ikke polyester dukk. Takk

Anmeldt 14. oktober 2018

Indisk skal være spennende og så tenkte vi at det kunne være OK å prøve Take away fra Singh Saab. Og maten sluffet ikke, klar når vi kom, store varme opsjoner når vi åpnet de opp hjemme, og god smak.

Takk, einarvika
JagjeetM5, Daglig leder på Singh Saab-The Authentic Indian Cusine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. oktober 2018

tusen takk for din kommentar.

Anmeldt 1. oktober 2018 via mobile enheter

Alene hjemme ville jeg gjøre det enkelt i kveld. Tok en tur hit for å smake på maten her. Lite folk så bestilling gikk fort. Jeg la merke til at pris oppgitt på hjemmesiden og pris på menyen ikke var i lik. Prisen var en del høyere på menyen i restauranten. Ellers var det et godt utvalg av forskjellige standard Indiske retter. Litt puslete med bare 1 papadom og kun mint dipping som snacks før maten synes jeg. Hovedretten butter chicken og hvitløk nan smakte godt !
Alt i alt en helt ok opplevelse , men stedet har litt forbedrings potensiale.

Takk, trond116
JagjeetM5, Eier på Singh Saab-The Authentic Indian Cusine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2018

Takk for din kommentar. Prisen på nett er for take away meny priser.

Anmeldt 17. september 2018

Vi hadde med 2 venner. Den ene har ingen erfaring med indisk mat, den andre har lang erfaring. Ingen av de hadde besøkt Singh Saab tidligere.

Vi spiste 4 forskjellige retter med styrkegrad grad fra mild til madrass. Alle var svært fornøyd både med maten og hjelpsomheten fra betjeningen.

Våre venner var sikre på at de vil komme tilbake, de også.

Dato for besøk: september 2018
Takk, Godsetti
JagjeetM5, Eier på Singh Saab-The Authentic Indian Cusine, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. september 2018

Takk for din kommentar.

Reisende som så på Singh Saab-The Authentic Indian Cusine, så også på

Drammen, Drammen kommune

Har du vært i Singh Saab-The Authentic Indian Cusine? Del dine erfaringer!