Restauranten ligger ganske sentralt og har pent lokale. Den virker ryddig og hygienisk ( sjekket doen og den var helt ren og lukter godt, det pleier å si mye om hygienen ellers). Det var grei pågang så råvarene er mest sannsynlig gode. Prisene er helt akseptable og ingenting er dyrt. Mye variasjon, og det var ekstremt mange forskjellige kebab/kyllingruller som kan virke forvirrende. Maten er veldig god og bra tilberedt. Jeg bestilte allikevel islender kebab men fikk masse strimler med kebabkjøtt som heller hadde passet i en kebabtallerken eller en kebabrull ( noe de også har på menyen). Hadde det vært kebabtallerken jeg hadde bestilt og fått det samme ville det vært topp. Det var kjempegodt allikevel, kjøttet var godt stekt og «Crisp», noe jeg liker, og burgulen var også god. Pomme driten var ikke krydra men var god og ikke full med olje. Drikke mulighetene er litt dårlige. Drikker er brus fra et kjøleskap, ikke noe mer spesielt enn det.
Oppsummert: kjempegod mat, greie priser, hygienisk, fint interiør, inntrykk av mange like retter på menyen ( masse ruller, og islender kebab som er nesten det samme som en kebabtallerken som de begge har).