Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig”
Anmeldelse av 1 Dinar

1 Dinar
Vurdert som nr. 19 av 58 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2021

Nydelig mat og fantastisk hyggelige ansatte.
Gått hit i mange år og har aldri vært missfornøyd.
Når vi får familie besøk fra nordnorge er dette den første plassen vi reiser for å få Norges beste kebab 10/10!

Dato for besøk: juli 2021
Takk, tinae49
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (19)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 19 anmeldelser

Anmeldt 4. mai 2021 via mobile enheter

Bestilte Mix Souvlaki som skal bestå av ris, gresk salat, grillspydd, oksekjøtt og kylling. Ba om bulgur i stedet for ris.

Den greske salaten var god med feta ost men fikk tørr klumpete bulgur.

Kjøttet var stekt i stykker, en skosåle uten smak.
Seig og tørr!

Ingen kylling eller grillspyd! Kylling var visst tomt så tidlig på kvelden? ca 18:00. Nesten ingen gjester?

Fikk halve tallerken full av pommes frites som ikke hører til retten?

Blir nok siste besøket der på meg og mine venner!

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, 08ShelbyGT500
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. mai 2019

Dette var en positiv overraskelse. Lokalet er enkelt, men rent og greit, og en merker at det er mye take-away fra restauranten. Selv spiste vi tyrkisk hovedrett og dessert (baklava med is). Veldig rause middagsporsjoner og veldig god dessert. Fantastisk ferskt brød til. Prisene er veldig hyggelige, så her får du en flott middag til en rimelig penge. Og menyen er ganske så variert, så utvalget er stort. Altså må vi komme tilbake å prøve noe annet neste gang.

Dato for besøk: mai 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Per G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. mars 2019 via mobile enheter

Drar ofte innom for overtidsmat her. Rause porsjoner, og OK pris. Kebab tallerkenen kan anbefales. Alltid sprø og god pommes, og gode brød.

Dato for besøk: mars 2019
1  Takk, livsnyteren11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger ganske sentralt og har pent lokale. Den virker ryddig og hygienisk ( sjekket doen og den var helt ren og lukter godt, det pleier å si mye om hygienen ellers). Det var grei pågang så råvarene er mest sannsynlig gode. Prisene er helt akseptable og ingenting er dyrt. Mye variasjon, og det var ekstremt mange forskjellige kebab/kyllingruller som kan virke forvirrende. Maten er veldig god og bra tilberedt. Jeg bestilte allikevel islender kebab men fikk masse strimler med kebabkjøtt som heller hadde passet i en kebabtallerken eller en kebabrull ( noe de også har på menyen). Hadde det vært kebabtallerken jeg hadde bestilt og fått det samme ville det vært topp. Det var kjempegodt allikevel, kjøttet var godt stekt og «Crisp», noe jeg liker, og burgulen var også god. Pomme driten var ikke krydra men var god og ikke full med olje. Drikke mulighetene er litt dårlige. Drikker er brus fra et kjøleskap, ikke noe mer spesielt enn det.

Oppsummert: kjempegod mat, greie priser, hygienisk, fint interiør, inntrykk av mange like retter på menyen ( masse ruller, og islender kebab som er nesten det samme som en kebabtallerken som de begge har).

Dato for besøk: november 2018
6  Takk, sim0nanders0n
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på 1 Dinar, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i 1 Dinar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.