Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kjempegod mat”
Anmeldelse av Brumunddal Sushi AS

Brumunddal Sushi AS
Vurdert som nr. 20 av 54 Restauranter i Hamar
Kjøkken: Sushi
Restaurantdetaljer
Anmeldt 7. august 2020

Veldig god mat, og fin service, forholdsvis store porsjoner. Alltid blid betjening der. Hyggelige priser på maten.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, AnneogMorten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (14)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 14 anmeldelser

Anmeldt 14. mai 2020 via mobile enheter

Første gangen jeg er på en restaurant i Brumunddal. Ble positivt overrasket over denne Sushi restauranten. Litt bortgjemt, men koselig betjening, tror de kun hadde take away. Utrulig god mat - anbefales .

Dato for besøk: mai 2020
1  Takk, elisabethsletten
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. februar 2020

Aldri spist bedre pad thai, og sushien er tipp topp Spesielt crispy maki God service og gode priser også

Dato for besøk: februar 2020
Takk, truaas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. januar 2020

Ved forrige besøk bestilte jeg crispy laks maki, og det var kjempegodt. Det eneste jeg har å si, er at de kunne forbedret sitteplassene.

Dato for besøk: august 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, 35matildem
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. juni 2019

Har svidd av mer penger her enn noe annet sted. Bedre mat får du ikke, aldri noe problem mer maten og sjefen nedpå der dat er en nyyyyydelig person. 10/10. Hadde det iiie vært for personlig økonomisk smell hadde jeg spist frokost, lunsj og kveldsmat. Evt nattmat i helgene.

Dato for besøk: juni 2019
Takk, Niklas T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Brumunddal Sushi AS, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Brumunddal Sushi AS? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din