“grei mat”
Anmeldelse av O'Learys Hamar

O'Learys Hamar
Vurdert som nr. 51 av 62 Restauranter i Hamar
Anmeldt 16. juli 2020

O'Learys har vel samme konsept overalt. Maten var OK, posjonene rikelige. Jeg spiste fish and chips, har smakt bedre, men også verre.

2  Takk, Flyglad

Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Ventet ca 45 min på maten min. Vennene mine gikk mat etter 15 min, 30 minutter etterpå... etter at de andre på bordet var ferdige for lenge siden, fikk jeg maten min.
Cæsar salat. Kyllingen hadde røde flekker, smakte lite og var kjedelig. Dårlig opplevelse med mat her. Burgeren er ok hørte jeg. Men jeg spiser ikke her igjen.

1  Takk, Viccibol
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Det tok skikkelig lang tid før maten kom. Betjeningen var helt grei og maten smakte vondt. Den ligger fint til da.

Takk, Anonym46k
Anmeldt 22. januar 2020

Blitt en stam-pub i Hamar når jeg er på besøk. Alltid liv her og viser de riktige kampene på skjerm. Litt skuffet over at de ikke lenger har bayer på tappekran.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, TTJ68
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Dette er en supert sportsbar, masse skjermer, sendinger og lyd. Vi prøvde burgeren å spise, god og hyggelig betjening. Store lokaler.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Gunnar_Oslo

Reisende som så på O'Learys Hamar, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i O'Learys Hamar? Del dine erfaringer!