Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“grei mat”
Anmeldelse av O'Learys Hamar

O'Learys Hamar
Vurdert som nr. 43 av 52 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 16. juli 2020

O'Learys har vel samme konsept overalt. Maten var OK, posjonene rikelige. Jeg spiste fish and chips, har smakt bedre, men også verre.

Dato for besøk: juli 2020
2  Takk, Flyglad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (56)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

48 av 56 anmeldelser

Anmeldt 19. juni 2020 via mobile enheter

Ventet ca 45 min på maten min. Vennene mine gikk mat etter 15 min, 30 minutter etterpå... etter at de andre på bordet var ferdige for lenge siden, fikk jeg maten min.
Cæsar salat. Kyllingen hadde røde flekker, smakte lite og var kjedelig. Dårlig opplevelse med mat her. Burgeren er ok hørte jeg. Men jeg spiser ikke her igjen.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, Viccibol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. juni 2020 via mobile enheter

Det tok skikkelig lang tid før maten kom. Betjeningen var helt grei og maten smakte vondt. Den ligger fint til da.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, Anonym46k
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. januar 2020

Blitt en stam-pub i Hamar når jeg er på besøk. Alltid liv her og viser de riktige kampene på skjerm. Litt skuffet over at de ikke lenger har bayer på tappekran.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, TTJ68
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. januar 2020 via mobile enheter

Dette er en supert sportsbar, masse skjermer, sendinger og lyd. Vi prøvde burgeren å spise, god og hyggelig betjening. Store lokaler.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Gunnar_Oslo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på O'Learys Hamar, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i O'Learys Hamar? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din