“Dårlig opplevelse.”
Anmeldelse av O'Learys Hamar

O'Learys Hamar
Vurdert som nr. 50 av 82 Restauranter i Hamar
Anmeldt 3. februar 2024

Kjøkkenet stengte 10 min før annonsert tid, ingen interesse for kunden. Servitørene opptatt med å stenge ned matserveringen før tiden.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, svein602

Anmeldt 2. februar 2024

Elendig sted. Elendig service og forferdelige vektere som er voldelige. Ble nekta ingang fordi jeg bruker linser. Et helvette på jord rett og slett

2  Takk, Oskar H
Anmeldt 12. desember 2023

Var her med "vors" før julebord
Her får du godt drikke, god mat og god service.
Ta med deg venner eller jobb!

Takk, Lars Mattis M
Anmeldt 2. desember 2023

Helt greit. Kylling vingen var seige. Biffen var perfekt,
Bearnaisesausen smakte veldig smør .

Og så fikk vi de mest høylytte tyskerene ved siden av oss.

Takk, Niclas Antonio S
Anmeldt 3. september 2023 via mobile enheter

Her går alt på skinner. Vi bestiller digitalt og maten og drikke kommer rask og er veldig god. Hyggelig betjening som gjør at jeg kommer garantert igjen her. Stort utvalg av øl også. Det er også sportsbar som viser fotball, uten at dette er sjenerende.

Dato for besøk: september 2023
Takk, Kurtnorthman

Reisende som så på O'Learys Hamar, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i O'Learys Hamar? Del dine erfaringer!