“Ikke verdt pengene”
Anmeldelse av Victoriahaven Hamar

Victoriahaven Hamar
Vurdert som nr. 6 av 82 Restauranter i Hamar
Anmeldt 11. august 2024 via mobile enheter

Jeg hadde høyre forventninger da prisen tilsa at jeg ville få god kvalitetsmat. Jeg bestilte indrefilet med tre stk. tilbehør og saus og to glass rødvin til en pris av kr. 760,-
Var det verdt det? Nei. Kjøttet og sausen var god, grønnsakene var noe overstekte wok-greier som ikke passer til retten. Og «skogsoppen» var sjampinjong fra butikken. Man får indrefilet inkludert tilbehør andre steder til samme pris som kjøttet alene på Victoriahaven som smaker vel så godt.

Dato for besøk: august 2024
Takk, 256barney

Anmeldt 12. juli 2024

Topp middag hos Victoriahaven Hamar Fredag 12.juli.
Deilig ost og spekemat tallerken som forrett. Hovedrett en topp Indrefilet med tilbehør. Måltidet ble avsluttet med Kaffe samt en topp Cognac XO.
Veldig hyggelig og effektiv personale.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, 587vidarj
Anmeldt 24. juni 2024 via mobile enheter

Byens beste matopplevelse!

Servitør ga gode anbefalinger til tilbehør og drikke.
Fikk servert perfekte hovedretter. Takk til kjøkkenet:)

Fullt lokale, men likevel rolig atmosfære.

Dato for besøk: juni 2024
Takk, Dreamer04511119783
Anmeldt 15. august 2023 via mobile enheter

Topp mat- topp service - anbefales. Hyggelige og kunnskapsrike kelnere. Ikke så stor meny, men absolutt dekkende. Stort utvalg på vinsiden, og alt til en overkommelig pris. Vi kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: august 2023
Takk, annegl2015
Anmeldt 14. mai 2023

Vi spiste indrefilet av okse med tilhørende grønnsaker og poteter etter eget valg. Sausen kunne vi også velge hva vi ville ha hver for oss. Dette var meget god mat!

Dato for besøk: mai 2023
Takk, Børre N

Reisende som så på Victoriahaven Hamar, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Victoriahaven Hamar? Del dine erfaringer!