Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dette var en helt fabelaktig”
Anmeldelse av Hong Kong House

Hong Kong House
Vurdert som nr. 28 av 56 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 2. oktober 2020 via mobile enheter

Dette var en helt fabelaktig plass. Både mat og priser stod til terningkast 6 - uavhengig av hverandre!

Dato for besøk: oktober 2020
1  Takk, Atle F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (10)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 10 anmeldelser

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Litt skeptisk når vi gikk inn i Hong Kong house. Men overraskende god mat og service. Anbefales på det sterkeste

Dato for besøk: juli 2020
Takk, maritv953
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 21. august 2019 via mobile enheter

Dette er en skjult kinesisk perle som kan anbefales og bør prøves vi hadde nr. 25 & 26. Gongbao kylling & kylling chopsuey, her har mange kinesiske restauranter noe å lære, smaken var fantastisk, servicen var svært hyggelig og prisen var rimelig (kr 120 for Gongbao). Alle i familien var svært fornøyd . Nabobordet gikk like før oss som også takket for svært god mat.

Dato for besøk: august 2019
Takk, olam482
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. august 2019 via mobile enheter

Dette er en fin, enkel og veldig bra spise plass. Med fantastiske behagelig service. Maten smakte godt. Absolutt verdt å ta turen hit

Dato for besøk: august 2019
1  Takk, 875sivh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. september 2018 via mobile enheter

Vi spiste fritert kylling i sursøt saus og pepperbiff på kinesisk vis.
Vårruller og pekingsuppe til forrett.
Maten smakte greit men ingen overraskende smaksopplevelser.
Kjedelig atmosfære i restauranten.
Det kom også noe matos fra kjøkkenet og inn i restauranten.
Men meget hyggelige priser og imøtekommende betjening gjør at denne leverer til 3+ på en skala til 5.

Dato for besøk: september 2018
Takk, erlandr2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hong Kong House, så også på

 
Hamar, Hamar kommune
Hamar, Hamar kommune
 

Har du vært i Hong Kong House? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din