“Kjempegod takeaway”
Anmeldelse av Spesialen Street Kitchen - STENGT

Spesialen Street Kitchen
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og rause porsjoner! Vi bestilte frityrstekte kyllingkubber og vårruller til forrett - nydelig! Malaysisk curry med kylling var kjempegod, og grønnsakene var sprø og crispy. Det samme gjelder for Fritystekt svinekjøtt med sursøt saus. Vi kommer garantert til å spise mer fra Spesialen!

Takk, LiseH596
Phoenix96042424, Owner på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Tusen takk for kjemphyggelig tilbakemelding

Anmeldt 4. mai 2020 via mobile enheter

Beste kinamaten jeg vet om ♥️ og jeg har spist kinamat mange steder. Ålreit personale, rimelig mat og godt utvalg

Dato for besøk: mai 2020
Takk, L8562VShannas
Phoenix96042424, General Manager på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Anmeldt 15. september 2019 via mobile enheter

Behov for en rask middag på søndag, og stakk en tur innom her for litt "kinamat". Svært hyggelig betjening, rask servering og god, enkel mat slik man forventer. Ba om ekstra is på desserten (friterte bananer med is), og endte opp med at sjefen selv kom til bordet med dessert med 4 (!) kuler is, uten tillegg i prisen. Fantastisk service, og kaffen til slutt ble servert ved bordet, inkludert. Masse mat for svært lite penger.

Dato for besøk: september 2019
Takk, arnfinnn2014
Anmeldt 20. juli 2019 via mobile enheter

Gode nudler med kylling. God sterk biffrett som ikke stod på menyen. Sprø vårrull. Mye mat for en rimelig penge og veldig hyggelig betjening. Enkelt og godt, ikke et gourmet måltid, men prisen gir mye for pengene.

Dato for besøk: juli 2019
Takk, fjasogvas
Anmeldt 13. februar 2019 via mobile enheter

var ikke dette mye å skryte av. Gikk for chopsuey de luxe og innbakt and. Det beste man kan si om disse var sympatiske priser. Anda var tørr, og chopsuyen hadde en ubestemmelig ettersmak. Men det som jeg reagerer mest på, er merkene på vinduer og dører (fra den forrige driveren, Bjørns kro) som viser at Spesialen er anbefalt av Tripadvisor. Ettersom jeg kan se, er jeg den første som anmelder.....

Dato for besøk: februar 2019
1  Takk, SveinD_12
Odyssey21477019187, Manager på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Hei, vi beklager for en meget sen respons. Vi fanget opp tilbakemeldingen ved en tilfeldighet for en liten stund siden. Vi er en nyetablert bedrift med et stramt budsjett og få ansatte, derfor har vi dessverre ikke hatt mulighet til å være tilstede på alle plattformer. Dette var den første gangen vi hørte at vår innbakt and oppleves som tørr og at chopsuey har en "ubestemmelig ettersmak", men vi takker så klart for alle kommentarene vi får og mulighet til å forbedre. Siden vi fanget opp tilbakemeldingen, har vi snakket med kjøkkenet samt med andre kunder for å se om hva vi kunne ha gjort for å forbedre. Når det gjelder det TripAdvisor klistermerket, må vi bare beklage så mye. Det har bare skjedd veldig mye som en nyåpnet bedrift, og vi glemte rett og slett å fjerne det lille grønne klistermerket etter den forrige eieren. Vi har på ingen måte promotert restauranten vår som TripAdvisor anbefalt hverken på nettsiden vår eller på Facebook (som er hovedplattformene våre). Men takk for at dette ble påpekt, og klistermerket ble fjernet med engang etter at vi ble gjort oppmerksom på det. Vi skjønner at vi som bedrift må være klare for å ta i mot alle type kommentarer, og vi er meget takknemlig for å få de. Vi takker for muligheten til fortsette og jobbe for å bli bedre.

Reisende som så på Spesialen Street Kitchen, så også på

Hamar, Hamar kommune