Hei, vi beklager for en meget sen respons. Vi fanget opp tilbakemeldingen ved en tilfeldighet for en liten stund siden. Vi er en nyetablert bedrift med et stramt budsjett og få ansatte, derfor har vi dessverre ikke hatt mulighet til å være tilstede på alle plattformer. Dette var den første gangen vi hørte at vår innbakt and oppleves som tørr og at chopsuey har en "ubestemmelig ettersmak", men vi takker så klart for alle kommentarene vi får og mulighet til å forbedre. Siden vi fanget opp tilbakemeldingen, har vi snakket med kjøkkenet samt med andre kunder for å se om hva vi kunne ha gjort for å forbedre. Når det gjelder det TripAdvisor klistermerket, må vi bare beklage så mye. Det har bare skjedd veldig mye som en nyåpnet bedrift, og vi glemte rett og slett å fjerne det lille grønne klistermerket etter den forrige eieren. Vi har på ingen måte promotert restauranten vår som TripAdvisor anbefalt hverken på nettsiden vår eller på Facebook (som er hovedplattformene våre). Men takk for at dette ble påpekt, og klistermerket ble fjernet med engang etter at vi ble gjort oppmerksom på det. Vi skjønner at vi som bedrift må være klare for å ta i mot alle type kommentarer, og vi er meget takknemlig for å få de. Vi takker for muligheten til fortsette og jobbe for å bli bedre.