“Anbefales!”
Anmeldelse av Spesialen Street Kitchen - STENGT

Spesialen Street Kitchen
Prisklasse: USD 8 - USD 20
Anmeldt 18. november 2021

Den absolutt beste kinamaten i innlandet ! Store porsjoner til en hyggelig pris !
Elsker takeaway og maten fra spesialen

Dato for besøk: november 2021
Takk, RuttaLaila

Anmeldt 30. juli 2021 via mobile enheter

Spiste tidlig middag her og var de eneste gjestene i lokalet. Vi bestilte hver vår hovedrett, den ene som stor porsjon hvor det fulgte med vårrull. I tillegg bestilte vi en porsjon dumplings.

Maten kom raskt, og begge hovedrettene smakte veldig godt, med bruk av friske grønnsaker. Vårrullen skuffet derimot, og dumplingsene både smakte rart og luktet tildels surt. Vi valgte å sende ut dumplingsene, men fikk beskjed om at de var laget samme dag og skulle være helt i orden.

Da vi skulle betale var også dumplingsene med på regningen, noe vi ikke forventet. Vi kommenterte dette, men ble igjen møtt med påstanden om at det ikke var noe galt med dem.

Oppsummert kan vi ikke anbefale dette spisestedet, til tross for gode hovedretter. Begrepet "kunden har alltid rett" er tydeligvis ukjent her. For gode dumplings i Hamar - gå til Matkvartalet.

Dato for besøk: juli 2021
1  Takk, PKF_12
Phoenix96042424, Owner på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2021

Hei, meget beklagelig at dette ikke ble en god opplevelse for dere. Dumplings er en av de mest populære rettene som vi har. Og vi har solgt mange porsjoner den dagen som dere bestilte, dagen før, og i dag (dagen etter). Det er ingen problemer med dem og vi har fått ingen andre negative kommentarene på dem. Og flere av de ansatte smakte til og de samme som dere ikke likte og det konkluderte med at det var ingenting galt med dem. De er som sagt lagd helt ferske hos oss og det var ingenting galt med dem. Når de gjelder vårruller er de absolutt det som selges mest av hos oss. Men smak er som behag og vi respekterer så klart at dere har andre preferanser. Det er ikke alle steder som lager både vårruller og dumplings helt ferske på kjøkkenet. De bestilles kanskje frosne og ferdiglaget med konserveringsmidler fra leverandører. Vi er absolutt stolte at både dumplinps og vårruller kommer rett fra oss helt ferske uten form for konserveringsmidler. Kanskje derfor at vi ikke tilbyr disse med standard smak og da faller det ikke i smak hos noen. Hvis alle «kunder har alltid rett» så hadde mange steder dessverre gått konkurs. Dette begrepet er nok utdatert og lite bærekraft i dag. Og vi må vel høre på våre gjester som har kjøpt mange av våre dumplings og vårruller (eksempelvis samme dag som dere) som er kjempefornøyd med dem. Vi takker uansett for alle tilbakemeldinger og håper at dere finner andre steder som kan tilfredsstille deres preferanser bedre.

Anmeldt 19. juli 2020 via mobile enheter

Nydelig mat med friske og gode grønnsaker og veldig hyggelig betjening. Vi var veldig fornøyd etter besøket.

Takk, Hannastrand80
Phoenix96042424, Owner på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juli 2020

Hjertelig takk for hyggelig tilbakemelding og anmeldelse :)

Anmeldt 14. juli 2020 via mobile enheter

Kjempegod mat og rause porsjoner! Vi bestilte frityrstekte kyllingkubber og vårruller til forrett - nydelig! Malaysisk curry med kylling var kjempegod, og grønnsakene var sprø og crispy. Det samme gjelder for Fritystekt svinekjøtt med sursøt saus. Vi kommer garantert til å spise mer fra Spesialen!

Takk, LiseH596
Phoenix96042424, Owner på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2020

Tusen takk for kjemphyggelig tilbakemelding

Anmeldt 4. mai 2020 via mobile enheter

Beste kinamaten jeg vet om ♥️ og jeg har spist kinamat mange steder. Ålreit personale, rimelig mat og godt utvalg

Dato for besøk: mai 2020
Takk, L8562VShannas
Phoenix96042424, General Manager på Spesialen Street Kitchen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mai 2020

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :)

Reisende som så på Spesialen Street Kitchen, så også på

Hamar, Hamar kommune