Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God lunch ”
Anmeldelse av Heim Gastropub

Heim Gastropub
Vurdert som nr. 23 av 55 Restauranter i Hamar
Prisklasse: USD 11 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 11. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste fiskesuppe, fish & chips og Heimburger til Lunsj. Alt smakte godt og alle var godt fornøyd. Ok størrelse på porsjoner. Bra service.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, trymh2013
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (48)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 48 anmeldelser

Anmeldt 7. juli 2020

Et spisested med fin atmosfære og store porsjoner. Fish&chips hadde 3 store biter og passe mengde fries. Sausene var gode og passet til retten, og det samme gjaldt ertepureen. Fiskesuppen var også veldig god. Har bare positivt å si om servicen også.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, 531s_lvis
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. juli 2020 via mobile enheter

Valget falt på Heims da vi skulle spise ute på gjennomreise gjennom Hamar sammen med venner. Enkel og fin meny, og selv om menyen ikke var så lang, slet vi alle med å bestemme oss for hva vi skulle spise. De hadde så mye godt å tilby. Vi entdte på hamburger og biff bourguignon, som begge smakte fortreffelig. Sjokoladekake til dessert var også nydelig. Trivelige og serviceinnstilte servitører, selv om jeg ble lovet melk/fløte til kaffen når jeg etterspurte dette. Det dukket aldri opp... Men alt i alt en trivelig og fin opplevelse. Fine lokaler, med fint interiør og koselig atmosfære.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, snipa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juni 2020 via mobile enheter

Det som ser ut som et kult sted har for mange feil - og det er feil i seg selv. Ok med automatisk bestilling, selv om det nok øker tiden til drikka kommer. Svineskanken var i og for seg god, men med et merkelig og mangelfullt tilbehør. Det var noe som manglet i smakene, kanskje krydder. På forespørsel om noe krydder ble vi tilbudt ketchup. Det smakte i temmelig tamt. Irish coffee skal lages med krem, ikke fløte. Det er bare ekkelt.
Dolokket satt ikke fast, man forventer ikke å ramle i gulvet når man setter seg på do. I tillegg var den ene vasken tett.
Så alt i alt: her er det forbedringspotensial.

Dato for besøk: juni 2020
Takk, 403hannes
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. juni 2020

Jeg og min kjæreste dro til baren deres en kveld og ble møtt av en veldig uhøflig servitør! Vi sto i kø for å vente på bord. Jeg pekte på et bord og spurte servitøren om det bordet var ledig. Han svarer at folkene ved bordet nettopp har kommet og han kan ikke hjelpe oss. Deretter dukker det opp 2 blondiner rett bak oss og spør det samme. Han sier til dem at de kan ta samme bordet som vi pekte på. Dette var 1 sekund etter at han sa nei til oss. Når vi konfronterer han får vi ikke en gang en unnskyldning. Han sier bare: «jeg vet ikke hva jeg gjør», han rister på hodet og går vekk.
Dette er utrolig dårlig service! Det kan nevnes at jeg og min kjæreste er av etnisk bakgrunn. Dette er siste gang vi drar til Heims.

Dato for besøk: juni 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, N9594QLjohnc
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Heim Gastropub, så også på

 

Har du vært i Heim Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din