Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nydelig mat og vennlig betjening”
Anmeldelse av Hjemme på Torget

Hjemme på Torget
Vurdert som nr. 23 av 55 Restauranter i Hamar
Restaurantdetaljer
Anmeldt 19. september 2020 via mobile enheter

Nydelig mat og vennlig betjening
Spiste lunsj her med samboeren min i dag Lørdag .
Bestilte kyllingsalat og carbonara
Gode smaker og saftig kylling med godt krydder .
For oss var dette et spontant valg , som ga oss en hyggelig overraskelse .
Vi kommer helt klart tilbake

Dato for besøk: september 2020
Takk, bentehalvorsen467
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (6)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

36 av 6 anmeldelser

Anmeldt 15. august 2020

Har besøkt stedet flere ganger.

Første gang vi spiste Spaghetti Carbonara der var den helt nydelig. Andre gangen var den ikke god, med rå bacon og tørr saus. Så veldig ujevnt etter hvilken kokk som er på jobb.

Jevnt over god pizza og fin rimelig lunsjmeny mellom kl 11-14.

Vær obs på prisene som ikke alltid stemmer med det som står på menyen. Se foto.

Dato for besøk: august 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Dag1959
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. august 2020

Tyrkiske retter, pizza, pasta, biff, hamburger og kebab. Hjemmelaget mat. Vi var 12 personer som spiste både pizza, hamburger, tyrkisk mat og biff. Alt smakte fortreffelig. Maten kom raskt.

Dato for besøk: august 2020
Takk, Linda G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Min kone og jeg var her den 24.07 for å spise middag.
Hun bestilte pizza, og jeg en utsøkt biff.
Maten var fenomenal, men etter en liten stund kjente jeg at jeg ble bløt i baken av noe væske som ble presset ut av puten jeg satt på.

Jeg trodde det var vann som var sølt i puten og byttet pute.
Men etter en stund, så kjente jeg det begynte å svi/etse så jeg måtte på toalettet for å prøve å vaske det bort.

Det ble ikke noe bedre, så jeg måtte gå tilbake til hotelrommet vårt for å dusje og skifte.
Da fikk jeg så at det så ut som et lite brannsår, der det hadde vært kontakt med denne væsken.

Når dette skjedde, så sa jeg ifra til betjeningen om hva som hadde skjedd, og at de måtte ta inn denne puten så ingen flere skulle utsettes for dette.

Dagen etterpå måtte jeg på apotek og kjøpe meg salve og plaster til dette såret. Så gikk jeg tilbake og fortalte om denne episoden.
Sannsynligvis har noen som vasket, sølt noe av vaskemidlet i denne puten uten å ta den bort.
Jeg spurte hva de brukte når de vasket, og ble forklart at det var en blanding av klorin og zalo. Det var det det luktet som også.

Jeg spurte hva som var deres forslag til løsning på dette problemet, og det ble sagt ifra om at alle putene skulle ikke brukes mer før de alle ble vasket.
I det minste burde restauranten tilbudt oss gratis middag denne dagen..
Heldigvis for dem, så var jeg i godt humør på dette tidspunktet, så istedet for å kontakte diverse tilsyn og skape problemer for denne restauranten, så forlot jeg stedet i god tro om at ikke flere skulle oppleve dette i alle fall.

Et tips til dere som driver med renhold på slike plasser:
Ikke bland klorin med noe annet, fordi det oppstår en kjemisk prosess som som kan være skadelig.
I dette tilfellet var det klorin og zalo, hvor blandingen blir etsende.
Klorin og f.eks salmiakk vil skape en farlig gass.

Håper dere tar lærdom av dette.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, Bjørn S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Hjemme på Torget, så også på

 

Har du vært i Hjemme på Torget? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din