Veldig varmt på rommet, men med vinduer som kan åpnes ble det fort kjølig og god sovetemperatur. Rom ut mot utestedet gjorde at vinduene ikke kunne forbli åpne, men dette får jo ikke hotellet gjort stort med.
Direkte innsyn fra kontoret over gaten kan være greit å få med seg før man tar fra gardinene for å slippe morgensolen inn. ;)
Helt grei seng, dyne og pute. Rent og ryddig rom.
Lademuligheter med USB-uttak rett i veggen ved sengen var veldig praktisk.
Hårføner tilgjengelig, samt ekstra pute.
Dusj med varmt vann og godt vanntrykk, stor servant og grei plass på badet selv om det ikke var så stort. Gode produkter på badet.
Pluss for miljøbevissthet, og ikke flere håndklær enn nødvendig.
Koselig vaskepersonale (ved navn Harun) som plystret og sang mens han vasket, og som hilste og smilte hver gang jeg gikk forbi.
To forskjellige beskjeder fra personale om hvor lenge frokosten varte, men veldig god frokost med mye forskjellig å velge mellom.
Resepsjonen holdt igjen kveldsmaten for meg på etterspørsel, da jeg hadde svært sen innsjekk. Til tross for at jeg ikke benyttet meg av tilbudet, var det ingen sure miner for det.
De reserverte et beløp for oppholdet selv om dette allerede var betalt, men beklaget og skrev ut...Sentral beliggenhet, men veldig mye støy fra utestedet som ligger vegg i vegg. Greit nok med gratis underholdning, men når man helst vil sove er dette greit å slippe.
Helt grei seng, dyne og pute. Rent og ryddig rom.
Lademuligheter med USB-uttak rett i veggen ved sengen var veldig praktisk.
Hårføner tilgjengelig, samt ekstra pute.
Pluss for miljøbevissthet, og ikke flere håndklær enn nødvendig.
De reserverte et beløp for oppholdet selv om dette allerede var betalt, men beklaget og skrev ut en kvittering for meg da jeg tok det opp.
Veldig høflig og imøtekommende personale.
Grei pris.Mer
Vis mindre