“Nydelig mat og stemningsfull restaurant!”
Anmeldelse av Il Teatro

Il Teatro
Vurdert som nr. 8 av 83 Restauranter i Hamar
Anmeldt 9. oktober 2020

Utrolig koselig det har blitt i disse gamle lokalene! Nydelig mat servert av hyggelig betjening. Sjarmernde og med humor fikk vår servitør til å føle oss som hjemme.
Hvit pizza helt fantastisk! (risotto og pasta også helt super).
Vi satt slik at vi så kokkene svingte pizzadeigene, nesten så jeg følte jeg var tilbake i Italia!
Kommer garantert tilbake hit!

Takk, Marianne J

Anmeldt 3. oktober 2020

Deilig italiensk mat og god service! Italienske servitører og kokker gir en skikkelig følelse av Italia! Hit kommer vi gjerne tilbake!

Takk, Elise_wafinn
Anmeldt 1. oktober 2020 via mobile enheter

Nydelig atmosfære, fantastisk mat og hyggelig personale. Absolutt et nødvendig tilskudd på Hamar. Må prøves!

1  Takk, Fredeflu
Anmeldt 21. august 2020

Vi hadde Calzone, Margherita og Parma.
Calzone'n var fantastisk (6/6), Margheritaen var bra (4/6), og Parmaen var veldig bra (5/6).
Vi bestilte henting via app'en Delivia, og stedet virket stengt ved første øyekast - så tok litt tid før vi fant ut hvordan vi kom oss inn.
Alt i alt er dette et flott nytt sted i Hamar, og vi gleder oss til de åpner innendørs!

Takk, kennethmonsen
Anmeldt 2 uker siden

Dato for besøk: september 2024

Reisende som så på Il Teatro, så også på

Hamar, Hamar kommune

Har du vært i Il Teatro? Del dine erfaringer!